KARTE UPOZORENJA! – Izaberi jednu KARTU i SAZNAT ćeš KOGA ili ČEGA se moraš JAKO DOBRO PAZITI i ZAŠTO!

KARTE UPOZORENJA! – Izaberi jednu KARTU i SAZNAT ćeš KOGA ili ČEGA se moraš JAKO DOBRO PAZITI i ZAŠTO!

9 svibnja, 2023 0 By Admin

PRVA KARTA:

Prva karta poziva na oprez nas samih kada je ljubav u pitanju. Kada je ljubav u pitanju, tu definitivno nemate sreće, ali dijelom ste i sami krivi. Vjerojatno i sami znate gdje i u čemu griješite, ali ne možete si pomoći. Vi ste prilično usamljeni kada je ljubavni život u pitanju.

Ljubav vam je više bola donijela nego sreće. Vaš problem je što se vi jako brzo vežete i brzo počnete planirati. Ako ste kojim slučajem slobodni, vi već u ranoj fazi veze pred partnerom maštate o zajedničkom životu i stvarate planove.

U tako ranoj fazi, normalno je da se većina osoba prestraši nekakvih velkih planova, posebno kada je riječ o zajedničkom životu i planiranju obitelji.

Da bi do te faze došli, ipak treba proći određeno vrijeme u vezi. Morate naučiti obuzdati svoje emocije i svoj ushit. Osjećaje ne treba kriti, ali ne treba ih svaki puta ni prezentirati onakvima kakvi doista jesu. Postoje osobe koje što više pažnje i ljubavi dobivaju, oni time više vole.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ali postoje i oni kojima osjećaji oslabe kada vide da su postali nečiji centar svijeta. Upravo zato, pogotovo na početku veze, ipak je bolje ne otkrivati sve dok osobu malo bolje ne upoznate.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2