3 horoskopska znaka koji će opet biti IZDANI i PREVARENI za vrijeme Mjeseca u Vodoliji od 11. maja

3 horoskopska znaka koji će opet biti IZDANI i PREVARENI za vrijeme Mjeseca u Vodoliji od 11. maja

9 svibnja, 2023 0 By Admin

Izdaja je jedna od onih stvari koje nitko ne očekuje, a opet, svatko to doživi u jednom ili drugom trenutku u životu.

Izdaja je gore sa smrću; nitko to ne želi i nitko se ne osjeća dobro nakon što se dogodi, a ipak se dogodi. Izdaju nas u ljubavi, obitelji, poslu… izdaju nas sami, partneri od povjerenja i potpuni stranci.

Međutim, ono što nas obično najviše pogodi je izdaja koja dolazi od ljubavnika. Ljubavnici koji varaju. Ljubavnici koji lažu. Ljubavnici koji odlaze i ostavljaju nas s bolom.

Još jednom ulazimo u sezonu izdaja, i dok nema ničega u svemiru što združuje događaje izdaje kako bi formiralo stvarno godišnje doba, postoji nešto i o onome što on ponekad čini ljudima.

Ovo vrijeme ima tendenciju da donese depresivni aspekt godine, a tko zna što će ta depresija donijeti određenim ljudima. Možemo se osjećati dovoljno depresivno da uništimo nečiji život ili, možda ćemo htjeti potpuno ‘ponoviti’ kada je u pitanju naš odnos.

Jedno je sigurno: ne radimo stvari olako, a ako nismo vuk, onda smo janje i idemo na klanje.

Tri znaka Zodijaka bit će izdana — od strane ljubavnika i crnilom u našim srcima.

Vrsta izdaje koju ćemo osjetiti će nas očvrsnuti; nećemo htjeti razgovarati s prijateljima ili obitelji tijekom ovog vremena. Nismo otvoreni za iscjeljenje, niti smo čak spremni prihvatiti ono što nam se događa.

Tri znaka zodijaka koji će biti izdani :

1. VODOLIJA

Bit ćete toliko šokirani i zaprepašteni onim što će vam se dogoditi da će vam možda trebati neko vrijeme da uopće prihvatite da se to događa. Nakon toliko vremena, vaš drug vam priznaje: varao je. Izašao je izvan okvira vašeg dogovorenog stanja veze i pronašao ljubav u tuđem naručju.

Već ste s njim razgovarali o ovakvom scenariju i oboje ste se složili da vas dvoje ne možete nastaviti ako se ovako nešto može dogoditi. U jednom ste se trenutku bavili idejom da imate vezu koja funkcionira ne ovisi o monogamiji, ali stvarna prevara nije ono što vam smeta; to je da je lagao.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nije prvo provjerio s tobom da vidi možeš li možda otvoriti vezu. Sigurno biste pristali, ali umjesto toga, vaš vjerni drug vam je dopustio da postanete budala, a vi ćete to ozbiljno zamjeriti.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2