Ako ste Bik, Blizanci i OVAJ znak, ovaj utorak, 9. maj vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP, SJAJAN DAN i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Bik, Blizanci i OVAJ znak, ovaj utorak, 9. maj vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP, SJAJAN DAN i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

8 svibnja, 2023 0 By Admin

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Život vam se u ovom trenutku ubrzava. Ali tempo neće ostati ovakav zauvijek. Pokušajte razmišljati kao maratonac i moći ćete se bolje rastegnuti tijekom sljedećih nekoliko dana ili mjeseci. Samo zapamtite, nije često da se zvijezde tako lijepo poredaju za jedan horoskopski znak. Važno je da upravo sada iskoristite koncentraciju dobrih planeta i točaka u Biku. Čak je i Sjeverni čvor sudbine ovdje!

Danas će vam bolje odgovarati introvertiraniji pristup. Stoga pokušajte svoje planove držati blizu, a ideje još bliže. Retrogradni Merkur u Biku polako se približava sjevernom čvoru u Biku. Stoga očekujte nešto što će vam se dogoditi bilo koji dan. Moglo bi se dogoditi čak i danas!

Neki od vas nemaju ljude koji vas podržavaju ili imate puno mrzitelja koji ne podnose vašu hrabrost. Pokušaj promjene pripovijesti u ovom trenutku neće uspjeti. Samo ćeš govoriti da si plav u licu. Bolje dopustite svojim postupcima da vam objasne situaciju.

 

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Dan će vam biti relativno lagan. Ali fokus će većim dijelom biti na ljubavi.

Ako ste u vezi, intimna energija će biti pojačana između vas i vašeg partnera(a) zbog Junone u trigonu s Plutonom. Ali Mjesec nasuprot Juno otkriva da bi jedno (ili više) od vas moglo biti predanije od ostalih. Neki od vas možda su u poliamornoj vezi ili imaju više seksualnih partnera u otvorenoj vezi.

Čudno je to što ste vi i vaš partner u ovom trenutku mentalno na istoj stranici. Vaše vrijednosti su dobro usklađene (s Venerom u trigonu Saturn) i tolerantniji ste i velikodušniji jedno prema drugom (Venera sekstil Jupiter). Ali jedno od vas dvoje nije sigurno hoće li veza trajati dulje od nekoliko godina (ili mjeseci). Neki od vas se tako osjećaju jer vi i vaša draga osoba pripadate različitom obiteljskom podrijetlu ili etničkoj pripadnosti/kulturi.

Nadolazeći dani i mjeseci otkrit će kako će se sve odvijati. Ali postoji mogućnost da će taj osjećaj “nismo suđeni” nestati s vremenom kako veza bude jačala.

 

3. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Danas je izvrstan dan za kreativno bavljenje ili unos više kreativnosti u vašu dnevnu rutinu. Neki od vas možda farbaju dio svoje kuće danas. Pallas trigon Mjesec i Neptun definitivno će vam olakšati da ostanete kreativni i držite se svojih ciljeva. Ali nemojte se previše cenzurirati ako vam nasumce padne na pamet neka ideja dok nešto radite. Kreativno usmjerenje ponekad ima koristi od neuobičajenih, improviziranih dodataka.

Ipak, ne pokušavajte ništa pokrenuti danas. S Pallasovim kvadratom Jupitera, sjevernog čvora i retrogradnog Merkura, odgovor će u najboljem slučaju biti neodlučan, a u najgorem slučaju nepostojeći. Neka se ideje i projekti za sada inkubiraju i razvijaju iza kulisa. Planeti će se bolje poravnati u budućnosti. Pogotovo tijekom sezone Lava nakon nekoliko mjeseci.