RAK – Mjesečni horoskop za MAJ! – Sukobe nećete moći zaobići, ali zato vas neće zaobići USPJEH!

RAK – Mjesečni horoskop za MAJ! – Sukobe nećete moći zaobići, ali zato vas neće zaobići USPJEH!

27 travnja, 2023 0 By Admin

Dragi Rakovi, saznajte sto vas očekuje u mjesecu Maju na planu ljubavi, posla karijere, financija, zdravlja, a donosimo poseban dio horoskopa koji se odnosi na one osobe koje se bave nekim profesionaliznom, kao i za studente. Takodjer vam otkrivamo koji će vam dani u mjesecu pogodovati, kao i one koji će vam manje pogodovati. Saznajte da li će mjesec Maj ispuniti vasa očekivanja i sto vam zvijezde poručuju…

 

OPĆENITO

Osobe rodjene u ovom znaku mogu imati ukupno pozitivno razdoblje ovog mjeseca, ali moraju biti oprezni i ne prepirati se ni s kim, a također moraju biti oprezni dok putuju bilo gdje, posebno na velike daljine. Veza s ocem i šefom može patiti ovaj mjesec. Pozitivna strana je što se možete zainteresirati za mistične stvari, a možda ćete provesti više vremena razumijevajući okultne stvari, uključujući astrologiju. Planeti će zaštititi vaše ime na poslu, a također i posao i brak. Suočit ćete se s problemima u odnosu sa supružnikom i rodbinom, a možda ćete se i posvadjati kod kuće, ali problem možete brzo riješiti. Možete čak potražiti pomoć prijatelja i rodbine. Planeti će dati rast i napredak. Nećete imati nikakvih novčanih problema.

 

 

LJUBAV

Svog budućeg partnera možete upoznati na nekom društvenom događaju ili nekom druženju s prijateljima ako ste slobodni. Suzdržite se svakog nesporazuma sa supružnikom, ako niste slobodni. Teme vezane uz obiteljsku politiku mogu ovog mjeseca izazvati neke prepirke između vas. Ovaj mjesec možete poboljšati svoje veze. Prijatelji vam mogu pomoći da se pomirite s ljubavnikom ili supružnikom u slučaju da ste imali padova. Morate provesti vrijeme sa svojim partnerom da bi to uspjelo. Trebate provoditi vrijeme sa supružnikom da biste poboljšali svoj odnos.

FINANCIJE

Financije mogu donijeti pomiješane rezultate ovog mjeseca, a neke iznenadne stvari mogu vam se dogoditi financijski, ali možda ćete dobiti i unapređenje na poslu. Kućne troškove možete podnijeti sami sada, jer ćete imati dovoljno novca za uživanje u luksuznom načinu života, a pogodnosti možete dobiti kod kuće i na poslu. Morate biti oprezni sa svojim troškovima i ulaganjima i pronaći načine kako kontrolirati svoje troškove. Budite oprezni prije ulaganja novca. Od vas će se možda tražiti da radite na inozemnim projektima koji vas mogu obogatiti. Morate naučiti štedjeti novac.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2