RAK – Mjesečni horoskop za MAJ! – Sukobe nećete moći zaobići, ali zato vas neće zaobići USPJEH!

RAK – Mjesečni horoskop za MAJ! – Sukobe nećete moći zaobići, ali zato vas neće zaobići USPJEH!

27 travnja, 2023 0 By Admin

 

KARIJERA

Ovaj mjesec može se kombinirati s vašom karijerom, još uvijek možete dobiti ime, slavu i priznanje. Planeti će otvoriti vrata za dobro umrežavanje i društvene krugove, koji vam mogu pružiti pristup nekim elitnim i utjecajnim ljudima i poslovima, posebno iz bankarskog i vladinog sektora. Neki od vas mogu dobiti posao diplomata. Možete dobiti posao u inozemstvu i povećati plaću, ali vaš bijes i agresija moraju se umanjiti da biste dobili dobru zaradu i priznanje. Radna putovanja mogu vam donijeti dobre rezultate.

 

 

POSAO

Partnersko poslovanje ovaj mjesec može biti uglavnom dobro za vas. Preporučljivo je dobro razmisliti prije potpisivanja bilo kojeg ugovora. Planeti mogu dati dobre rezultate i bogatstvo. Možete očekivati ​​podršku stranih partnera. Neke ponude poslovnog partnerstva možete dobiti iz stranih izvora. i možete se obogatiti i vrlo uspješno. Ali ne gubite živce i ne riskirajte u svom poslu. Možda se zateknete da započinjete nove poslovne poduhvate, pa čak možete otići u inozemstvo i dobiti priznanje za svoje proizvode i usluge.

 

PROFESIONALCI

Možete postati vrlo osjetljivi zbog događaja na poslu koji vas može rasplakati. Morate se usredotočiti na svoj posao, a da ne budete skloni ometanju. Ovaj vaš trud možete prepoznati ovog mjeseca, ali trebate pričekati da ga prepoznaju njihovi stariji. Uskoro ćete biti prepoznati po svojim talentima, vještinama i naporima, posebno po svojim voditeljskim sposobnostima. Obavljajte posao marljivo i to vam može pomoći u postizanju vaših profesionalnih ciljeva.

 

 

ZDRAVLJE

Zdravlje se ovog puta možda kreće između dobrog i lošeg, iako se ne vide veće bolesti. Planeti povećavaju vaš društveni život i pritisak vršnjaka. Dobit ćete emocionalnu podršku supružnika i kolega. Morate biti oprezni i hraniti se zdravo. Možete pasti u letargiju i depresiju. Meditacijom obratite pažnju na razinu stresa. Čak je i zdravlje vašeg supružnika potrebno pravilno provjeriti.

 

 

STUDENTI

Studenti mogu doživjeti neke blokade, ali i dalje se mogu osjećati pozitivno. Osjećat će se odlučno za uspjeh na studiju, naporan rad i rješavanje svih problema u akademskom životu. Oni koji rade svoje istraživačke diplome mogu imati koristi. Oni iz umjetnosti i kreativnih područja mogu vrlo dobro proći zbog povoljnih planetarnih položaja. Natjecateljske ispite mogu smatrati teškim i lako mogu biti frustrirani. Moraju biti motivirani i držati bijes pod kontrolom.

 

Povoljni datumi:

1, 2, 3, 4,5, 9, 10, 14, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 29

 

Manje povoljni datumi:

 6, 7, 8, 11, 12, 13, 15, 16, 25, 26, 27, 28, 30

Stranice: 1 2