LAV – Mjesečni horoskop za MAJ! – Pratit će vas velike promjene tokom cijelog mjeseca, ali od sredine mjeseca sreća ulazi u vaš život…

LAV – Mjesečni horoskop za MAJ! – Pratit će vas velike promjene tokom cijelog mjeseca, ali od sredine mjeseca sreća ulazi u vaš život…

27 travnja, 2023 0 By Admin

Dragi Lavovi, saznajte sto vas očekuje u mjesecu Maju na planu ljubavi, posla karijere, financija, zdravlja, a donosimo poseban dio horoskopa koji se odnosi na one osobe koje se bave nekim profesionalizmom, kao i za studente. Takodjer vam otkrivamo koji će vam dani u mjesecu pogodovati, kao i one koji će vam manje pogodovati. Saznajte da li će mjesec Maj ispuniti vasa očekivanja i sto vam zvijezde poručuju…

 

OPĆENITO

Vidjet ćete dobre promjene tijekom cijelog mjeseca, a od sredine mjeseca povećavat će se vaša sreća, ali planeti mogu dati mentalni stres vezan uz posao. Ovaj mjesec mogao bi imati pozitivan utjecaj na vas financijski, mentalno i u odnosima. Svaki mentalni stres smanjit će se pozitivnim savjetima starijih kod kuće. Oni će vas voditi i blagoslivljati da izađete iz svojih briga. Zbog planetarnih smještaja, možda ćete htjeti promijeniti posao, a i dobiti bolji posao s boljom plaćom. Zdravlju treba obratiti pažnju jer previše stresa nije dobro za vas. Morate se pobrinuti za to meditirajući i pravilnom prehranom. Novac vam dolazi iz svih krajeva, čineći vas bogatim. Na poslu morate biti oprezni, jer vaš ego može uzrokovati neke probleme.

 

 

LJUBAV

Ako ste slobodni, upoznat ćete vrlo mudru osobu i stupiti u vezu s njom jer će vas privlačiti način na koji se ophodi sa vama, kao i inteligencija koja će biti vidljiva. Ljubav će možda biti teška tijekom prve polovice mjeseca zbog položaja planeta, ali nakon sredine mjeseca upoznat ćete dobrog životnog partnera ako ga već niste upoznali. Planeti mogu učiniti da više vremena provodite na poslu rješavajući profesionalne probleme, tako da ćete zaboraviti provesti vrijeme kod kuće. Vrijeme je da provedete vrijeme sa supružnikom. Suzdržite se bilo kakvih grubih riječi ili postupaka.

 

FINANCIJE

Ovaj mjesec može donijeti neke pozitivne promjene u vašem obiteljskom životu, poput vijesti o trudnoći ili vjenčanju. To može donijeti sreću, ali i obiteljske troškove zbog kojih možete biti pod stresom. Novac možete trošiti na obitelj i putovanja. S jedne strane, bit ćete sretni. Ali s druge strane, želite vratiti svoje dugove i želite ostati bez dugova. Možete dobiti financijsku pomoć od očeve obitelji, pa čak i od supružnika. Bit ćete zadovoljni svojim financijama ovog mjeseca.

Nastavak na idućoj stranici…

 

KARIJERA

Ovaj mjesec u cjelini izgleda vrlo dobro, ako budete oprezni sa svojim riječima i govorom. Stariji vas mogu prepoznati i to će vam podići moral. Osjećat ćete se dobro u svom poslu. Na poslu se mogu dogoditi neki sporovi, ali vaša će reputacija biti netaknuta. Planeti vam mogu dati autoritet u vašem društvenom krugu i ujedno vas učiniti vrlo hrabrima. Na poslu ćete imati dobar status, a ovog ćete mjeseca biti poznati po svojoj inteligenciji, šarmu i dobrim komunikacijskim vještinama.

 

 

POSAO

Partnersko poslovanje trenutno će biti na dobrom putu, a sve manje fluktuacije koje ste imali prethodnih mjeseci povezane s rastom poslovanja i poslovnim prihodima, sada se mogu poništiti. Uspjeh u putovanjima i poslovnom poslovanju možda ćete naći sada ako radite bilo kakav posao koji se odnosi na hranu ili odjeću. Možete očekivati ​​neke dobitke. Također, ako ste u industriji zabave ili umjetnosti, možete očekivati ​​vrlo dobar uspjeh. Osvojit ćete divljenje svojom mudrošću i marljivim poslovnim radom.

 

PROFESIONALCI

Ovaj ćete mjesec biti neodlučni, što kod vas obično nije slučaj. To bi vas moglo dovesti do upuštanja u neke negativne misli ili postupke, pa biste trebali stvari staviti u perspektivu. Obratite pažnju na svoje pogreške. Osim toga, što se tiče ostavljanja dojma na starije osobe na poslu, morate paziti da u svojim postupcima ne poduzmete prečice. Vaš šef i kolege na poslu mogu vas gledati kao uzor za njih i mogu vas pokušati oponašati. Putovanja mogu donijeti sjajne vijesti, tako da možete imati velike koristi. Pokušajte zadržati dobar timski duh jer će vam ovo pomoći da postignete uspjeh.

 

 

ZDRAVLJE

Tranzit planeta znači da možete ići na društveno umrežavanje sa starijim osobama, a to vam može potrajati mnogo vremena. Ovog mjeseca vaše će zdravlje biti dobro, ali može doći do određenog radnog stresa, što može pokrenuti glavobolju i probleme povezane s probavom. No, srećom, ne vide se neki veći problemi. Trebate potrošiti vrijeme za sebe, jer briga o sebi je ključna za dobro zdravlje. Pazite na svoje zdravlje i izbjegavajte bijes. Jedite zdravu hranu i bavite se vježbama i jogom.

 

 

STUDENTI

Učenicima će ovo vrijeme biti donekle produktivno jer će ih planeti mučiti, a također će ih učiniti vrlo bistrima i u dobrim odnosima sa svojim učiteljima. Moći će se usredotočiti na svoje studije bez ometanja. Njihova motivacija može im omogućiti da postignu svoje obrazovne ciljeve. Oni koji žele otići u inozemstvo mogu ići sada jer planeti ovog mjeseca podržavaju strana putovanja. Ovo je izvrsna pozicija i bit će dobri odnosi s profesorima i učiteljima. Ipak, mora biti oprezni da ne povrijedite nijednog učitelja / Gurua.

 

Povoljni datumi:

6, 7, 9, 10, 11, 12, 18, 19, 20, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

 

Manje povoljni datumi:

1, 2, 3, 4, 5, 8, 13, 14, 15, 16, 17, 21, 22