Ako ste Lav, Djevica ili OVAJ znak, u subotu, 29. aprila imat ćete NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život

Ako ste Lav, Djevica ili OVAJ znak, u subotu, 29. aprila imat ćete NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život

28 travnja, 2023 0 By Admin

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Pa, naravno, vašem horoskopskom znaku bi dobro došao Mjesec u lavu, a na neki ste način čekali ovakav dan. Pa, imaš sreće jer je i tebe čekao. 29. aprila moći ćete se osjećati dovoljno ugodno u blizini svog romantičnog partnera da mu kažete nešto što će ga iznervirati na sve prave načine.

Ako ste razmišljali o nečemu poput… prosidbe za brak… onda je danas odličan dan za to, ne samo zato što je raspoloženje dobro, već zato što je i on pod utjecajem Mjeseca u Lavu i njihovo raspoloženje je sve o prihvaćanju i obožavanju.

I, ako brak nije vaša stvar, onda fizička naklonost sasvim sigurno jest, a to znači da je danas sve u grljenju, ljubljenju i međusobnom obožavanju. Život je za življenje, a na današnji dan  ti si tu za sve. Uživaj u danu!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

U idealnom slučaju, voljeli biste svaki dan svog života provesti u ljubavi, ali znate da to jednostavno nije moguće. Danas se ne čini tako, zapravo, 27. aprila, za vrijeme Mjeseca u Lavu, osjećat ćete se toliko zaljubljeni i pažljivi prema svom romantičnom partneru da bi on mogao biti šokiran vašim slatkim ponašanjem. Ni to neće povrijediti stvari, jer će on pozitivno reagirati. Vaš je partner čekao da se osvijestite godinama, bez obzira na to koliko ste dugo bili zajedno.

Ali stvar je u tome što ste danas iskreni. Ludo ste zaljubljeni i čak i ako ste jučer uskratili ovu ljubav, danas se osjećate kao da ste ‘svi tu’ i planirate im dopustiti da se uključe u vaše osjećaje. Ovo bi za vas mogao biti početak potpuno novog pogleda na ljubav i život. Mjesec u Lavu se ne šali; ako je ljubav u zraku, lako bi mogla postati zrak koji od sada želite disati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Možda ćete danas imati osjećaj da ste dobili drugu šansu, Vaga, jer vibracije poput današnjih ne dolaze k vama tako često. 27. april bit ćete pod čarima Mjeseca u Lavu, a to će vas inspirirati da budete bolji ljubavnik osobi s kojom ste u vezi. Znate da je to dobra stvar, iako ste u prošlosti bili suzdržani u svojim osjećajima. Uvijek ste željeli biti malo izražajniji u svojoj ljubavi, ali jednostavno niste tako građeni.

Tu se stvari okreću nabolje. Mjesec u Lavu je previše inspirativan da biste ‘odgodili ovo’ i mogli biste danas sami sebe iznenaditi načinom na koji pristupate ideji naklonosti. Nećete se moći zaustaviti, a kada počnete dijeliti riječi ljubavi, bit ćete iznenađeni koliko je dobar osjećaj konačno reći osobi koju volite koliko je volite i cijenite. Sretno.