OVI znaci NAJVIŠE PATE zbog LJUBAVI! Njima ljubav kao da NIJE SUĐENA, a OVOM znaku ljubavi i pažnje nikad dosta!

OVI znaci NAJVIŠE PATE zbog LJUBAVI! Njima ljubav kao da NIJE SUĐENA, a OVOM znaku ljubavi i pažnje nikad dosta!

21 travnja, 2023 0 By Admin

RIBE:

Često u ljubavi niste shvaćeni. Vi ste primjer zodijaka koji kad voli, volim svim srcem i borit će se za voljenu osobu sve dok postoji i najmanja nada za uspjeh. Problem je što vaša ljubav nema granica. U ljubavi ćete sve napraviti za voljenu osobu. Više vam je bitna sreća voljene osobe, nego vaša vlastita.

Međutim, često ne dobijete istom mjerom nazad. Vi ste romantični i veliki sanjar. Zbog toga često niste shvaćeni sa strane partnera. U ljubavi želite da budete shvaćeni,  i to vam je veoma bitno. No problem je još nešto što vam tugu stvara. Vi često razumijete voljenu osobu i kada šuti. Možete procijeniti kada je tužno stanje ili ljuto, zabrinuto itd., no vas kao da nitko ne razumije kad šutite. Ne razumiju vas čak ni kada izgovorite koji problem imate i to vas zapravo i ljuti i rastužuje. Ljubav je vaš centar svemira, partner je vaš centar svemira.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Vi samo htjeli da i vi nekome budete cenar svega i da se tako odnosi prema vama. Da vas svako malo podsjeti nekom gestom koliko mu značite i koliko mjesto zauzimate u njegovom životu. No, rijetke su te situacije. Vi ste jedan od zodijaka koji se najviše daje u ljubavi, ali često ne dobije jednako nazad i zato spadate u zodijake koji najviše pate zbog ljubavi.

 

 

JARAC:

Ovaj zodijak spada u one zodijake koji najviše pate zbog ljubavi. Također spadate i u one zodijake koji često čitav život provedu bez ljubavi i na kraju starost dočekaju sami, posebno kada je riječ o ženi Jarac. Vi ste specifični u ljubavi. Ljubav vam nedostaje, ali vaši kriteriji pri odabiru partnera su vrlo visoki.

Sve dok osoba ne ispunjava barem veći dio vaših kriterija, ne možete razviti dublji interes koji bi odveo prema jačim emocijama i na kraju i prema ljubavi. Vi ste zodijak koji se više vodi razumom nego srcem. Jednostavno ne želite i ne možete biti sa osobom sa kojom nemate dosta sličnosti, istih stavova, mišljenja i zajedničkih tema oko kojih bi mogli satima razgovarati.

Ovaj znak često spada  u intelektualce, pa često traži i takve partnere. Niste zaljubljive prirode pa se rijetko desi da se zaljubite na prvi pogled i da tada sve ostalo postane nebitno. U vašem traganju za ljubavi, vrijeme prolazi i godine prođu, a srodnu dušu ne pronađete. Ovo je zodijak koji u odnosu na ostale zodijake, najviše dočeka starost sam i bez ljubavi.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Kada je riječ o ženi jarac, u starijoj dobi se javlja strah od samoće i usamljenosti. Tada u nekim slučajevima stupe u brak, ali ne onaj brak koji se zasniva isključivo na emocijama i ljubavi. Tada riješe problem od straha samoće i usamljenosti, ali žive u braku koji ih ne ispunjava u ljubavnom smislu.

Stranice: 1 2