U NAREDNIH SEDAM DANA: OVAJ znak će doživjeti IZDAJU i RAZOČARENJE, dok će OVOM znaku biti SLOMLJENO SRCE!

U NAREDNIH SEDAM DANA: OVAJ znak će doživjeti IZDAJU i RAZOČARENJE, dok će OVOM znaku biti SLOMLJENO SRCE!

16 travnja, 2023 0 By Admin 2

STRIJELAC

Slomljeno srce je vaša sudbina koja će se događati u narednim danima. Koliko god ste smatrali da se to vama ne može dogoditi, sudbina je odlučila drugačije.

Osoba koju jako volite pokazat će svoje pravo lice i povrijediti vas. Ljubav je sa vaše strane bila ona prava, iskrena. Međutim, osoba koju volite nije poput vas. Za tu osobu vi ste bili samo prolazni i to ćete uskoro spoznati i sami.

To će vas jako povrijediti jer ste vjerovali da su osjećaji ljubavi obostrani. Međutim, vama slijedi slomljeno srce i dani patnje i tuge za izgubljenom ljubavi.

Neće vam biti lako, pokušavat ćete sami sebi odgovarati na pitanja na koja nema odgovora. Bit ćete izgubljeni i sami. Poklonili ste svoje srce pogrešnoj osobi i sada dolazi vrijeme da se sa time suočite.

Vaš partner nije bio iskren prema vama i to ne samo jednom. Kako vrijeme bude prolazilo shvatit ćete da si jednostavno niste bili suđeni.

Vama je potrebna iskrena osoba u koju ćete imati povjerenja, a to kod vas nije bio slučaj. Vaš partner je sve samo ne iskrena osoba i to će vam postati jasno. Možda niste vidjeli partnerovo pravo lice jer ste bili toliko slijepi od ljubavi.

Sada dolazi vrijeme da dobro razmislite i da drugačije postupite u budućnosti. Nećete biti dugo sami, u vaš život ući će jedna predivna osoba, ali vrijeme do toga iskoristite za sebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Pokušajte se što prije oporaviti od boli zbog izgubljene ljubavi jer prava ljubav će svakako stići u vaš život, prije ili kasnije.

Stranice: 1 2