Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ovoj sedmici od 17. do 23. aprila

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ovoj sedmici od 17. do 23. aprila

17 travnja, 2023 0 By Admin

Tri horoskopska znaka imaju najviše sreće u ljubavi u tjednu od 16. do 22. travnja 2023. Bit ćemo u prisustvu tako revolucionarnih tranzita da ako mi budemo ti sretnici koji uspiju preživjeti burnu prirodu ovih tranzita, onda bismo trebali pomilovati sebe na leđima za dobro obavljen posao.

Ovaj tjedan obiluje svađama, da tako kažem, a za one od nas koji stres mogu pretočiti u ljubav, dajmo si veliku ruku za svoj trud… Jer, ljudi, čeka nas naporna vožnja.

Prvo, sezona Ovnova je na izmaku, što znači da će ovi posljednji dani Ovnova ugasiti s praskom. Mi koji smo dovoljno jaki iskoristit ćemo taj ‘prasak’ u svoju korist, jer ovo je tjedan u kojem će se mnogo toga otkriti. A na nama je da ono što saznamo učinimo pozitivnim. Ovaj tjedan moramo ostati pozitivni, a za one koji od limuna rade limunadu, izdići ćemo se iznad nemira i svladati ih.

Gledamo početak sezone Bika, pomrčinu Sunca u Ovnu, Saturnov sekstilni čvor i posljednje, ali ne manje važno, retrogradni Merkur na kraju tjedna. Ovaj tjedan smo na kušnji i samo će jaki preživjeti. Zato zgrabite svog partnera i posvetite mu se; neka zna da ništa ne može raskinuti vašu vezu. Držite se plana i dovedite ga do kraja. Ne dopustite da sile prirode rastope vašu snagu. Trebat će pobjednička konstitucija da se prođe kroz ovaj tjedan, pa … tko ima snage da pobijedi ovaj i to veliku pobjedu?

3 horoskopska znaka koja su najsretnija u ljubavi, 16. – 22. travnja 2023.

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ako je ikada postojao tjedan u kojem ste se osjećali kao da morate ‘pobijediti u ovoj igri’, to je 26. – 22. travnja 2023. Ovaj tjedan imate osjećaj da vas sudbina iskušava, a u vašem svijetu ne postoji takva stvar kao što je neuspjeh . Nećeš biti skinut. Sve ćete to osjetiti i unatoč svoj negativnosti koja vas okružuje, čvrsto ćete se držati voljene osobe jer znate da je vaša snaga u brojevima, a ovotjedni broj je dva.

Imate jaku zajednicu sa svojim partnerom i vidjet ćete kako događaji poput pomrčine Sunca u Ovnu ili retrogradnog Merkura u Biku mogu uništiti vaše prijatelje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Gledat ćete kako ljudi gube razum, pogrešno razumiju svoje voljene i ponašaju se neprikladno … ali ćete se čvrsto držati. Nećete pasti, a retrogradni Merkur se može boriti s vama za to, a ipak ćete pobijediti. Sretno!

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2