ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Blizanci, Rak i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 17. do 23. aprila će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Blizanci, Rak i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 17. do 23. aprila će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

16 travnja, 2023 0 By Admin

U tjednu od 16. do 22. travnja 2023. tri horoskopska znaka imat će grube tjedne horoskope. OK, možda smo svi sumnjali kada dolazi sljedeći retrogradni Merkur, i pogodite što, ljudi? Događa se ovaj tjedan. Izvadite svoje maramice, kako se kaže, jer kaos i nesreća samo što se nisu zakotrljali. Retrogradni Merkur u Biku nije uvijek razlog za uzbunu, međutim – i uvijek postoji ono “međutim” – ovo retrogradnost dolazi odmah nakon tone energije Marsa i Plutona, da ne spominjemo da je sezona Ovna na samom kraju… a Ovan nikada ne pada bez borbe.

Tijekom ovog tjedna gledamo na početak sezone Bikova, koja je za neke horoskopske znakove mentalno poput prijeko potrebnog odmora. Vatra i sumpor sezone Ovna možda su bili malo veći nego što smo mogli podnijeti, a budući da je Ovan tako neodoljiv astrološki tranzit na izlasku, dovest će nam i pomrčinu Sunca. Ovan kao da nam poručuje: “Zato što ja mogu…” Zato trebamo čuvati leđa u tjednu od 16. do 22. travnja jer nevolje se ‘mogu’ dogoditi ako ne gledamo.

Ovaj tjedan također će Blizancima, Raku i Vagi donijeti emocionalnu vožnju toboganom, zahvaljujući Saturnovom sekstilnom čvoru. Obraćat ćemo previše pažnje na prošlost za naše vlastito dobro, a sa supermoćima Marsa i Ovna posvuda oko nas, mogli bismo otkriti da nam je jedina stvar na umu ‘kako pobjeći.’ Ovo bi mogao biti tjedan koji možemo nazvati samo ‘hardcore’.

Tri znaka zodijaka s lošim tjednim horoskopom 16. – 22. travnja 2023.

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Čim pomislite da ste nekoga preboljeli, BUM, dolazi sezona Bika, pomrčina Sunca u Ovnu (svih znakova) i retrogradni Merkur koji će vas vratiti stotinjak godina unatrag. Ovo je tjedan kakav niste očekivali. Možda vam je išlo tako dobro i vjerujte svemiru, ovo je obična greška…vratit ćete se u tren oka, ali to se jednostavno neće dogoditi tijekom ovog tjedna.

Od 16. do 22. travnja 2023. morat ćete se prisjetiti ‘starih vremena’ na načine koji vam ne pomažu. Dok sunce u znaku Bika obećava i oslobađa od stresa vašeg svakodnevnog života, pomrčina Sunca vas stvarno dovodi na rub.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Možda ćete se ovog tjedna osjećati kao da je sve osobno, Blizanci. Jako se trudite uspjeti, a kada ne postignete cilj koji ste si postavili, obrušite se na sebe više nego što je potrebno. Mislili ste da ste nekome oprostili, ali ovaj tjedan samo mislite na njih.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2