U danima do kraja sedmice život OVOG znaka će se promijeniti iz korijena! U FINANCIJSKI i LJUBAVNOM smislu!

U danima do kraja sedmice život OVOG znaka će se promijeniti iz korijena! U FINANCIJSKI i LJUBAVNOM smislu!

1 travnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ne shvaćajte ništa što čujete za nominalnu vrijednost, posebno kada je novac u pitanju. Dobronamjeran prijatelj mogao bi vam prići s prilikom koju ne smijete propustiti. Slušajte govor i zabilježite sve informacije, ali ne preuzimajte nikakvu obvezu. Vjerojatno ćete vidjeti nekoliko nedostataka kada kasnije pregledate informacije. Ukažite ih svom prijatelju. Ovoj osobi ćete uštedjeti novac i sramotu tako što ćete progovoriti.

 

 

BIK

Mogli biste imati “eureku!” Trenutak danas, dok događaji iz vaše prošlosti neočekivano izbijaju na površinu vašeg uma i kristaliziraju se na iznenađujuće nov način. Odjednom imate jasno razumijevanje kako ti prošli događaji utječu na vaše sadašnje ponašanje. Ovo novo znanje možete koristiti za promjenu. Jasno je da postoji situacija na poslu ili kod kuće kojoj je potrebna transformacija.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Svota novca koju ste očekivali izdaleka može kasniti. Ovo bi moglo biti frustrirajuće za vas, ali nemojte paničariti. Novac doista dolazi. Stoga, osim ako vaša situacija nije hitna, samo sjedite i pričekajte. Ako želite provjeriti s onima koji ga šalju, svakako to učinite. Međutim, vjerojatno ćete otkriti da je stvar izvan njihovih ruku. Budite strpljivi i držite se.

 

 

RAK

Ovo bi bilo dobro vrijeme da ostanete kod kuće i provedete veći dio dana u krevetu! U posljednje vrijeme posebno naporno radite, žonglirajući i domom i poslom svojim uobičajenim aplombom. Ali ovih dana bi se mogli osjećati pomalo iscrpljeno i preplavljeno svime što je ostalo za napraviti. Dajte si dan odmora. Provedite dan uz dobru knjigu ili neki film. Osvježavajuće će vam ovo doći i vrlo će vam goditi.

 

 

LAV

Ponekad je lakše posvetiti se svakodnevnim detaljima života umjesto da podignete oči i vidite širu sliku. Na primjer, vjerojatno ste postali samozadovoljni na poslu. Može li biti da ipak niste na pravom poslu ili u pravoj karijeri? Zaokupljanje sitnicama nije način da izbjegnete odgovor na pitanje. Imperativ je da se suočite s tim i napravite potrebne promjene.

 

 

DJEVICA

Jeste li čekali da čujete o nekim fondovima. Možda za stvaranje umjetničkog djela, pisanje knjige ili snimanje dokumentarnog filma? Ako je tako, danas biste mogli što slaviti kada dobijete vijest da novac stiže! Međutim, nemojte se iznenaditi ako dođe do kašnjenja. Projekt će se još uvijek dogoditi, ali samo malo kasnije nego što ste se nadali. Sve što sada možete učiniti je biti strpljiv.

VAGA

Ljubav je jako u zraku, zato iskoristite ovo povoljno okruženje! Pozovite svoju voljenu osobu da se igra skrivača ispod pokrivača! Ili, ako trenutno nemate partnera za igru ​​u svom životu, pronađite druge načine da ispunite strast koju osjećate. Provedite ove dane čitajući dobar roman ili pozovite prijatelja da s vama pogleda film. Lijepo se provedite!

 

 

ŠKORPIJA

Promjena je u zraku. Bilo da se radi o dramatičnoj promjeni vjere ili velikom pomaku u vašim životnim ciljevima, pripremite se za duboku transformaciju. To je vjerojatno zbog činjenice da sada imate više slobode da radite što želite, kada želite. Možda je to omogućio financijski nepredviđeni prihod. Pazite da mudro odaberete svoj novi put. Ne nudi vam izbor da se vratite starom načinu života.

 

 

STRIJELAC

Vrijeme je da napunite bunar svoje duše. Toliki dio svog života provodite služeći drugima da je sasvim prirodno da se ponekad osjećate iscrpljeno. Umjesto da pokušavate progurati ovaj osjećaj i nastaviti kao da ništa nije u redu, smatrajte to znakom da nešto nije u redu. Priznajte ako se osjećate necjenjeno. Proveli ste previše vremena stavljajući sreću drugih ispred svoje. Vrijeme je da promijenite svoje prioritete.

 

 

JARAC

Ovo su dani da ostanete blizu kuće i organizirate kuću. Možda razmišljate kako najbolje iskoristiti svoj životni prostor. Jasno je da su neka poboljšanja u redu. Možda biste mogli započeti rješavanjem svih onih manjih popravaka koje ste odgađali. Kada se to završi, svježi sloj boje učinit će čuda kako bi uljepšao i vaš dom i izgled.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ako ste slobodni, večeras biste mogli pronaći sebe kako žudite za ljubavnikom iz prošlosti i pitate se što se s tom osobom trenutno događa. Ako ste trenutno uključeni, možda doživljavate privremenu razdvojenost od voljene osobe i mogli biste se osjećati skloni da večer provedete kod kuće. Ako se odlučite za to, zabavite se omiljenom knjigom ili filmom.Zapamtite – telefon koji gledate nikada ne zvoni!

 

 

RIBE

Ovih dana biste mogli susresti kolegu s posla i odjednom osjetiti neočekivanu romantičnu privlačnost. To bi vas moglo uhvatiti nespremnu jer nikada prije niste razmišljali o toj osobi na takav način. Prije nego što skočite s obje noge, dajte si malo vremena da se spustite. Danas se osjećate posebno senzualno, pa bi to moglo proći sutra. Ostanite prizemljeni za sada. Ako je atrakcija i dalje tu za nekoliko dana, razmislite o tome!