U NAREDNIH SEDAM DANA: OVAJ znak će doživjeti IZDAJU i RAZOČARENJE, dok će OVOM znaku biti SLOMLJENO SRCE!

U NAREDNIH SEDAM DANA: OVAJ znak će doživjeti IZDAJU i RAZOČARENJE, dok će OVOM znaku biti SLOMLJENO SRCE!

16 travnja, 2023 0 By Admin 2

Dani koji dolaze neće donijeti ništa dobro za pripadnike ova dva znaka. Jedan će doživjeti izdaju i veliko razočarenje u blisku osobu, dok će drugi saznati kako je to kada je slomljeno srce.

Slomljeno srce je za taj znak uvijek bilo nešto što se događa drugima, ali uskoro će to doživjeti na svojoj koži. Ljubav ponakad zna i zaboljeti, a bol će trajati dugo…

 

BLIZANCI

Dani pred vama neće vam biti laki. Naučili ste se nositi sa raznim problemima, ali ono što vam slijedi bit će nešto potpuno novo za vas. Oduvijek ste iskreni prema drugima, iako vam to ponekad i ne ide u korist.

Vi ste prijatelj kakvog se samo može poželjeti, ali niste okruženi samo iskrenim prijateljima, što će vam uskoro postati jasno. Jedna osoba kojoj puno vjerujete uskoro će vas razočarati i izdati.

Ta osoba nije onakva kakvom vam se predstavlja, ali vi to ne znate jer vam glumi najboljeg prijatelja. Upravo ta osoba će vas uskoro izdati. Toj osobi ste povjerili svoje najdublje tajne, a te tajne će biti iskorištene protiv vas. U prvi mah nećete vjerovati što se događa i mislit ćete da je sve neka zabuna.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Razočaranje će uskoro uslijediti jer ćete shvatiti da je vaš navodni prijatelj vrlo grubo iznevjerio vaše povjerenje. Tu više ništa nećete moći učiniti, čak nikada nećete saznati razlog takve izdaje. To će vas najviše povrijediti jer ste imali bezgranično povjerenje u tu osobu.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2