ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Blizanci, Rak i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 17. do 23. aprila će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Blizanci, Rak i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 17. do 23. aprila će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

16 travnja, 2023 0 By Admin

2. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

S Mjesečevim trigonom Mars, Mjesecom u Ovnu i Mjesecovim kvadratom Marsom koji vas pogađaju na vrhu tjedna, sredinom tjedna biste se trebali osjećati toliko neprijateljski i ljutito da ćete se vjerojatno utješiti pomrčinom Sunca — koja nije poznata po njegove utješne aspekte. Ono što vam ovaj tjedan donosi je nervoza. Pretjerano ćete reagirati na situacije koje doista zahtijevaju vaše strpljenje i izdržljivost i sasvim sigurno ćete stvari shvatiti na pogrešan način, što će uznemiriti vaš obiteljski život.

Ne možete vidjeti šumu zbog drveća, što znači da vidite ono što želite vidjeti, što nije istina tijekom 16. – 22. travnja. Dopustit ćete paranoji i neurozama da prevladaju vašu sposobnost da pažljivo prosuđujete. U trenutku kada retrogradni Merkur stigne 21., trebali biste se toliko naljutiti da vas nitko neće moći utješiti. Sretno!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Vi ste uvijek prvi u redu koji poriču moć retrogradnog Merkura, a opet, uvijek ste jedan od onih koji iskuse njegovu vlast, koliko god to poricali. Istina je da vam se u tjednu od 16. do 22. travnja 2023. nećete činiti ništa više od držanja za sebe, jer će vam se činiti da će svaka vaša komunikacija s ljudima s kojima trebate ostati u kontaktu rezultirati uzrujavanje i nesporazum.

A pomrčina Sunca ne pomaže, jer se čini da vas sprječava da shvatite nešto za što vas svi u vašem životu mole da idete. Ne možete i nećete shvatiti koncept koji trebate uzeti u obzir, a vaš ego će vam neprestano govoriti da su ‘oni’ problem, a nikada vi. Ovaj vam tjedan donosi osjećaj izolacije i odbačenosti.

Stranice: 1 2