Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI!

Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI!

16 travnja, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Najsretniji dan u tjednu: četvrtak, 20. travnja

Otvorite oči i vidite stvari onakve kakve jesu. Ne gledajući kroz rane ili sumnje, čak ni kroz strah koji možda još tinja na rubovima tvojih snova. Otvorite oči i vidite da neke stvari moraju biti izbrisane iz vašeg života kako biste nastavili ići naprijed. Morat ćete izdati nešto za dobrodošlicu nevjerojatnom.

Ovo je sreća. Ovaj tračak nade pomaže vam da shvatite da je jedina stvar koju sada trebate učiniti otpustiti ono što za vas više nije istina. Otpustite ono što samo zauzima prostor i dopustite sebi da iskoristite čaroliju ovog novog početka.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Najsretniji dan u tjednu: ponedjeljak, 17. travnja

Vrati se svojoj istini. Vratite se u prostor u kojem se osjećate živima i znate da možete učiniti sve, čak i ako morate sve promijeniti. Ulazite u svoju sezonu zodijaka, gdje ćete doživjeti briljantno jarko Sunce koje se kreće kroz vaš horoskopski znak zapaljujući duboku istinu i pozivajući na akciju.

Odbijte se oslanjati na svoje snove i svoje strasti i umjesto toga zakoračite u spoznaju da imate ključ za manifestiranje svega što vam srce želi. Svijet je tvoj; posjedovati ga.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Najsretniji dan u tjednu: srijeda, 19. travnja

Vaš novi početak dolazi, ali da bi se to dogodilo, možda ćete se morati prilagoditi nekim ljudima koji vas okružuju u vašem životu. Vaša društvena grupa uvijek je iznimno važan dio vašeg života. Oni su tvoja obitelj.

Ali morate biti sigurni da vas oni koji vas okružuju mogu podržati u smjeru kojim želite ići i da vas ne ometaju u tome. Pobrinite se da oni koji vas zaista podržavaju i ljudi za koje tražite ohrabrenje idu u istom smjeru. Došli ste predaleko da bi vas kočili oni koji su ljubomorni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Najsretniji dan u tjednu: nedjelja, 23. travnja

Jedina stvar koju sada morate učiniti jest neprestano se širiti u sve prostore o kojima ste sanjali. Nastavite slijediti svoje snove; svijet će se prilagoditi. Stvari će se nekako riješiti, ali vi zaslužujete biti sretni bez obzira na smjer.

Ovo predstavlja i početak i kraj u smislu karijere ili profesionalnog poteza, iako se također može odraziti na vaš osobni život. Morate učiniti ono što smatrate ispravnim za sebe i nikoga drugog. Ovo potpuno novo poglavlje u koje idete donijet će veće ispunjenje, ali samo ako zapamtite da morate biti prvi.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Najsretniji dan u tjednu: četvrtak, 20. travnja

Nemojte se bojati promijeniti mišljenje. Nemojte se bojati promijeniti brzinu ili čak perspektivu. Što si više dopuštate isprobavati nove stvari i riskirati, to ćete više definirati svoju istinu. Ali postoji način života koji će prijeći u nešto veće kao i vi. Djelić onoga kako ste mislili da će život ići ili čak ono što je važno morat će umrijeti kako biste se novi vi mogli ponovno roditi. Bez obzira na to koliko se interes ili prilika čini nevjerojatnim, ovaj tjedan je vaš da to iskoristite – bez žaljenja i osvrtanja unatrag.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Najsretniji dan u tjednu: petak, 21. travnja

Zaslužujete svijetliti iznutra. Biti u stanju ne osjećati se zarobljeno u biti određena osoba ili čak živjeti određenim životom. Jedina stvar koja vas ograničava je vaše uvjerenje da morate biti. Možete imati život koji je pun ne samo stabilnosti i ljubavi, već i avanture i smisla.

Toliko si se trudio da izađeš iz tog okvira, nikad si ne dopuštajući da misliš da ti neke stvari nisu namijenjene. Dok se Sunce ovog tjedna vraća u Bika, novi pothvati ili iskustva postat će glavni prioritet dok rastežete svoja krila i otkrivate koliko daleko možete letjeti.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2