Nekoga će iznenaditi FATALNI SUSRET, nekoga TAJNA LJUBAV, a nekome stiže RASKID kao grom iz vedrog neba!

Nekoga će iznenaditi FATALNI SUSRET, nekoga TAJNA LJUBAV, a nekome stiže RASKID kao grom iz vedrog neba!

26 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Možete pokušati zabaviti drugu osobu svojim duhovitim vještinama ili satirom! Ali druga osoba se ne smije dirnuti ili to ne mora pokazati ako jest! Možda trebate usvojiti neki drugi način da šarmirate drugu osobu. Budite fleksibilni da promijenite svoju sklonost da se pridržavate onoga što mislite da je najbolji način da osvojite nečije srce!

 

 

BIK

Romantičan i fatalan susret je sasvim moguć. Iako stvari mogu potrajati da se poslože zbog određene nezrelosti i kod vas i kod vašeg partnera. Nemojte se osjećati nesigurno zbog partnerove prošlosti i ne dopustite da ego također bude osnova za nesporazume. Samo idite s tokom i sigurno ćete stvoriti čvršću vezu sa svojim partnerom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vjerojatno će vas sada preplaviti brojni kontradiktorni osjećaji. Zapravo, možda će vam biti teško izabrati između više mogućih romantičnih partnera. Odgovor je svima očigledan, ali ipak ćete osjetiti kako vas suprotne struje vuku. Stoga ovo nije najbolje vrijeme za poduzimanje bilo kakvog važnog koraka u svom ljubavnom životu.

 

 

RAK

Vjerojatno će se sada pojaviti komplikacije u vašoj romantičnoj vezi. Morate čvrsto držati svoj temperament jer ljutnja ili uzrujanost neće donijeti plodonosne rezultate. Također morate prepoznati ljubav i privrženost koje osjećate prema svom partneru koji su zatrpani brdom stresa. Održavanje fine ravnoteže između vašeg samopoštovanja i vaše predanosti partneru sada postaje vrlo važno.

 

 

LAV

Mars raspiruje vaše romantične želje i borbenim duhom i višom razinom samopouzdanja koračate s partnerom ili prema partneru. Romantika u vašoj vezi postala je važna kao šećer u čaju. Vi ste u svom romantičnom najboljem izdanju. Slušajte glazbu u zraku. Sve je svijetlo i šareno. Vrijeme je povoljno.

 

 

DJEVICA

Morate shvatiti da, iako može biti puno ljubavi, svaka veza treba raditi kako bi se održala. Jednostavno biti zaljubljen nije dovoljno; s vremena na vrijeme treba pokazati svoju ljubav. Već neko vrijeme ignorirate geste. Ako ovu sklonost ne otklonite odmah, vaš će partner početi misliti da ste izgubili interes i možda će početi tražiti negdje drugdje.

VAGA

Svaki pojedinac je jedinstven i želi sebe u potpunosti istražiti! Ali vi ste sputavali svog partnera istog! Bojite se da bi se mogli odreći nečeg vrijednog i da poduzeti rizik možda neće biti uspješan. Samo se opustite i dopustite svom partneru da istražuje sebe. Jako mu je potrebna vaša podrška. Dajte mu podršku i začinite sa malo romantike!ᅠᅠᅠ

 

 

ŠKORPIJA

Bili ste više na strastvenoj strani i stoga ne prepoznajete da su veze višestruka vrata. Morate se kretati u krugovima koji su i uzbudljivi i izazovni. Dobit ćete priliku da se zbližite s nekim kome se duboko divite proteklih godina. Bit ćete jako sretni što imate tu osobu u blizini.

 

 

STRIJELAC

Romantične veze zauzimaju pozadinu jer se više uključujete u druge obiteljske odnose. Vaši roditelji i/ili djeca zahtijevat će puno vašeg vremena i pažnje. No, ako uključite svog partnera u rješavanje ovih situacija, moći ćete pronaći romansu čak i na najnevjerojatnijem mjestu. To će vam pružiti svjež uvid u vaš odnos.

 

 

JARAC

Možda je situacija iskušenja za vas da birate između svog i partnera. Ali samo ostanite smireni i nemojte dovoditi partnera u pitanje zbog bilo kakvog problema. Pokušajte uzvratiti ljubav koju ste raspršili od svog partnera. I podsjeti ga na teško vrijeme koje ste oboje prošli svojim zajedničkim naporima umjesto da popuštate željama jedne osobe!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Nitko nema dopuštenje da se osjećate neraspoloženo zbog nekoga. Vrijeme je pokušaja. Ako vas ljubav boli, nikad nije trebala biti vaša. Vrijeme je da krenemo dalje. Ne postoji društvena obveza da ostanete vezani uz nešto što se ne slaže s vašim energijama. Uz sukobljene energije, teško je odustati. Možda ćete uskoro pronaći ljubav.

 

 

RIBE

Nježnost i pažnja su nužni za odnose s partnerom upravo sada. On ili ona se susreću s problemom koji je za njega/nju vrlo važan. Morate potaknuti povjerenje tako da on/ona odluči povjeriti vam se. Pripremite se pružiti punu podršku. Uspješno prolazak kroz ovu krizu imat će dugotrajan učinak na oboje.