3 horoskopska znaka koji su SRODNE DUŠE Ribe!

3 horoskopska znaka koji su SRODNE DUŠE Ribe!

27 ožujka, 2023 0 By Admin

Sanjive Ribe kojima vlada Neptun vole biti zaljubljene. Za one koji imaju rođendane između 19. veljače i 20. ožujka, vjerojatno će imati veliko srce, da će se zaljubiti na prvi pogled i ostati u vezama dugo nakon isteka roka nadajući se najboljem. Ali potraga za srodnom dušom može biti ispunjena s puno uspona i padova. Srećom, zvijezde nas mogu uputiti u pravom smjeru. Postoje tri horoskopska znaka koji će najvjerojatnije biti srodne duše Ribe.

U srcu, Ribe žele šarmantnog princa ili princezu koji će ih pomesti s nogu kao u filmovima”. S godinama se spuštaju u životnu stvarnost i zadovoljni su sve dok njihov poseban netko povremeno sanja i njihovo srce.

Kao jedan od najumjetničkijih znakova zodijaka, znakovi Ribe trebaju partnera koji ih inspirira i podržava njihove snove. Oni su također vrlo duhovan znak, pa traže i onu “dozu magije” u vezi zbog koje se osjeća sudbinski.

“Ako im veza nudi obilne mogućnosti za sanjarenje bez praktičnih briga, bit će lojalno zahvalni, što ponekad može biti teško pronaći s promjenjivim znakom poput Riba”, kaže Terrones.

Ovo su tri horoskopska znaka koji su srodne duše Ribe

 

1. Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Zemljani Bik i vodenaste Ribe možda nemaju puno zajedničkog na površini, ali će imati puno istih zajedničkih vrijednosti o ljubavi koje su potrebne da bi veza funkcionirala dugoročno. Bik će ponuditi prijeko potrebnu stabilnost fluidnoj prirodi Riba, dok će Ribe dati Biku bezuvjetnu ljubav i podršku za kojom žude u vezama. Bik se možda malo sporije zaljubljuje od svog partnera Riba, ali će cijeniti odanost Riba dok se još odlučuju.

“Obojica cijene sličnu lakoću života, koja može izgledati drugačije na periferiji, ali u biti se osjećaju isto” “Obojica su također kreativni tipovi i nadahnut će jedni druge da slijede njihova nadahnuća.”

Se*****no, Bik i Ribe se stvarno odlično slažu. “Bik može pomoći sanjivim Ribama da se osjećaju duševno utjelovljenima, dok Ribe mogu pomoći zemaljskom Biku da se otvore svojoj mašti i fantazijama, koristeći ih za stvaranje njihov se*****ni život još više zadovoljava.”

Oba znaka su ljubazni, pažljivi i brižni. Nakon što u potpunosti vjeruju jedno drugome, učinit će sve što je potrebno da njihova veza funkcionira. Sve u svemu, to je blažen spoj napravljen na nebu zodijaka.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2