3 horoskopska znaka koji su SRODNE DUŠE Djevice!

3 horoskopska znaka koji su SRODNE DUŠE Djevice!

27 ožujka, 2023 0 By Admin

Znate da ste Djevica kada provedete 10 minuta analizirajući sve o nečijem profilu kako biste odlučili isplati li se na njega. Kao perfekcionist zodijaka, imate visoke standarde za sebe i ljude s kojima se odlučite družiti. Ako potencijalni romantični partner ne označi sve vaše okvire, vjerojatno nije onaj za vas. Iako izbirljivost može otežati pronalazak vaše srodne duše, postoje tri horoskopska znaka na koje Djevica ne može, a da ne padne.

Kada je ljubav u pitanju, astrolog, Djevicama treba partner s jakim osjećajem odgovornosti. “Skloni ste perfekcionizmu i ne želite biti opterećeni lijenim i neurednim partnerom dok se brinete o svemu”.  “Ovo neće biti problem sa ova tri znaka koji dijele vaš osjećaj dužnosti i ambicija, koji su pouzdani i utemeljeni poput vas.”

 

Bik (20. travnja — 20. svibnja)

Djevice vole kako su Bikovi prizemljeni i pouzdani. Oboje ste zemljani znakovi, tako da imate mnogo toga zajedničkog, posebno vaš spor i postojan pristup ljubavi. Kao Djevica, skloni ste pretjeranom razmišljanju i brizi, a “Bik vas uravnotežuje tako što vas opušta, dok vi njih uravnotežujete tako što podižete njihove ambicije”. Zajedno ćete biti izvrstan tim, a on će biti vaše (preko potrebno) meko, mirno i brižno utočište u svijetu.”

Emotivno, Bik i Djevica čine solidan spoj. “Oboje mogu biti malo rezervirani kada izražavaju svoje [emocije], ali njihovi osjećaji su sigurni. Nitko neće izjaviti svoju besmrtnu ljubav, a zatim se predomisliti pet minuta kasnije! Iako će možda trebati neko vrijeme da se ovi oprezni znakovi otvore jedan drugome, bit će potpuno u tome kada to konačno učine.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Se*****no, ovo je također dobar spoj, jer su oba znaka poznata po strpljenju i pažnji. Oni cijene “dosljedan tempo” drugog. Privrženiji Bik kojim vlada Venera pomoći će da se otkrije nježnija strana Djevice. Općenito, biti s Bikom za Djevicu je vrlo prirodno.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2