3 horoskopska znaka koji su SRODNE DUŠE Ribe!

3 horoskopska znaka koji su SRODNE DUŠE Ribe!

27 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Drugi vodeni znak možda neće moći ponuditi postojanost zemaljskog znaka poput Bika ili Djevice, ali dvojac Rak-Riba imat će gotovo telepatsku vezu koja ispunjava njihovu potrebu za povjerenjem i intimnošću.

Unatoč tome što su Ribe nalik ribi koja pluta u vodi, njihov odnos nije poput mirnog jezera. Rak ima sposobnost preuzimanja odgovornosti na ljubazan i majčinski način, što može izbaciti Ribe iz povremene letargije tako da oboje nastave rasti.

Rak i Ribe su dva vrlo intuitivna vodena znaka koji izlaze na spoj s namjerom da pronađu svoju srodnu dušu. Kad se konačno pronađu, možda će se osjećati kao da su konačno pronašli svoju drugu polovicu. Na mnogo načina, veza Rak-Riba je romansa iz bajke.

 

3. Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Veza Djevica-Riba klasičan je slučaj privlačenja suprotnosti. Djevica je vrlo organizirana, orijentirana na detalje i posebna, dok su Ribe poznate po tome što idu u toku. Iako se možda čini kao nespojiv meč, njihove se razlike jako dobro nadopunjuju.

Zemaljska priroda Djevice pruža spremnik u koji sanjive Ribe mogu posaditi svoje tanko sjeme i postići trenutne rezultate. Oni jedni drugima nude objektiv kroz koji mogu naučiti više o sebi i onome što život nudi. Oni su uistinu jedno drugome druga polovica.

Se*****no, ovo dvoje im puno ide kao suprotni znakovi. Postoji ono odmah povlačenje od samog početka. Moći će se prilagoditi međusobnoj energiji i intuitivno će samo znati što učiniti. Oboje žele duševnu i duhovnu vezu, a ne samo fizičku. Zato tako dobro surađuju.

I Ribe i Djevica će se uvijek pobrinuti da partnerove potrebe stave ispred svojih. To je dobro izbalansiran spoj koji će učiniti da se oba znaka osjećaju sigurno.

Stranice: 1 2