3 horoskopska znaka koji su SRODNE DUŠE Djevice!

3 horoskopska znaka koji su SRODNE DUŠE Djevice!

27 ožujka, 2023 0 By Admin

Rak (21. lipnja — 22. srpnja)

Merkur može vladati Djevicama, ali im je i dalje teško izraziti svoje dublje osjećaje. Vrlo ste osjetljivi, ali zbog osjećaja prema nekome ćete izgledati manje nego savršeno, a to mrzite.

Na sreću, Rak će iz vas iznijeti tu mekšu stranu. “Oni će vas probuditi do vaših vlastitih dubina i pomoći vam da otvorite to svoje vrijedno srce, a vi ćete mu pomoći da stekne više strukture”. “Zajedno možete postići prekrasan balans ljubavi i ispunjenja.” To je vrsta veze koja će vam otvoriti dublju verziju ljubavi nego što ste ikada znali da postoji.

Kao dva najsuzdržanija znaka u zodijaku, možda će vam trebati neko vrijeme da se stvari pokrenu. Rak je vrlo osjetljiv vodeni znak koji preferira da mu se “udvaraju”, dok je Djevica previše analitički znak kojim vlada Merkur i koji će odvagnuti prednosti i nedostatke prije nego što napravi potez. Nakon što se konačno spoje, to je odnos koji može izdržati test vremena.

“Ovo bi bio odnos pun ljubavi i njegovanja”.“Oba znaka su njegovatelji, tako da su kao kod kuće jedno s drugim. Osjetljivi Rak pomaže Djevici da stupi u kontakt sa svojim osjećajima, a Djevičina praktičnost daje Raku sigurnost za kojom žude.”

Jarac (22. prosinca — 19. siječnja)

Kod Jarca ima puno toga što treba cijeniti. Poput vas, oni su ambiciozni, vrijedni i ozbiljni u postizanju nečeg sjajnog u životu. Oboje ste zemljani znakovi, tako da dijelite puno istih vrijednosti i možete poprilično proći kroz sve zajedno.

Jedna od velikih stvari koja vas dvoje čini vrlo kompatibilnim je to što vas partnerove ambicije u karijeri ne odlažu. Oboje razumijete kada vaš partner mora raditi do kasno.

“Djevica i Jarac bi se okupili kako bi se međusobno podržali i potaknuli da poduzmu potrebne korake prema svojim ciljevima”. “Moglo bi čak postojati i malo zdrave konkurencije među njima.” Sve dok vas dvoje rastete zajedno, ova veza može stvarno funkcionirati.

Također imate visoke standarde za sebe i tvrtku koju održavate. Kada prvi put sretnete Jarca, imat ćete osjećaj kao da ste upoznali nekoga tko je označio sve okvire. Trebat ćete malo vremena da se upoznate i postanete najbolji prijatelji u tom procesu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zemljani znakovi nisu poznati po tome što su vrlo izražajni sa svojim emocijama, ali vas dvoje ćete uvijek dobro razumjeti gdje stojite jedno s drugim. Sve u svemu, Jarac je jedan od najboljih dugoročnih parova za vas.

Stranice: 1 2