Tarot horoskop proljetnog ekvinocija od 20. do 26. Marta 2023., za sve znakove zodijaka. Vrijeme je za drastične promjene, budite spremni…

Tarot horoskop proljetnog ekvinocija od 20. do 26. Marta 2023., za sve znakove zodijaka. Vrijeme je za drastične promjene, budite spremni…

17 ožujka, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Svijet, obrnuta

Možda ćete otkriti da stvari nisu tako lako dostupne kao što ste možda mislili. Trebat će vam truda da sve to shvatite, ali sumnjate da ćete uspjeti poništiti zbrku koja prati vaše ovotjedno putovanje. Svijet, obrnuto, nema razloga za brigu, ali implicira da imate puno posla da biste stvari postavili kako treba.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Osmica pehara

Ovaj tjedan daje vam osjećaj postignuća, posebno kada je ljubav u pitanju. To bi moglo značiti da ste vi i vaš partner ispravno postavili teren, što znači da ste uspostavili bilo što, od granica do planova za zajedničku budućnost. Napravili ste dobar posao, a ovaj tjedan možete planirati učiniti još više dobrog posla u smislu kako se ljubavno odnosite jedno prema drugom.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Kraljica pehara, obrnuta

Ovaj tjedan ste sretni što pristajete na nešto za što ste se teško borili. Ono što gledate je otpuštanje nečega i prihvaćanje toga. Ovdje nema zle krvi i ne osjećate žaljenje ili ljutnju. Pomireni ste s idejom da nešto poklonite i veselite se svemu što vam sljedeće putovanje sprema. Život nije uvijek fer ili lak, ali vama je sve u redu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Trojka mača

Žestoka želja mogla bi vas baciti u petlju ovaj tjedan, jer se možda stavljate na kocku zbog ljubavi. Možda ćete vrlo dobro dobiti ono što želite u tom pogledu, ali to neće doći bez zahtjeva za plaćanjem, što bi doista moglo značiti slomljeno srce. Vidjet ćete neke emotivne trenutke ovaj tjedan, ali ništa neće oslabiti vašu odlučnost. Borit ćete se za ono što vjerujete da je vaše, što god bude.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Četvorka mačeva

Ovaj tjedan čekat ćete svoje vrijeme čekajući odluku koja je već neko vrijeme na čekanju u vašem životu. Pokazat ćete strpljenje, iako će ono poprimiti oblik doslovnog ignoriranja određenih stvari. Ne želite se izlagati stresu, pa ćete puno vremena provoditi ili opuštajući se sami ili prepuštajući se kreativnim radovima.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Obješeni čovjek

Postoje trenuci u nečijem životu kada osjećamo da jednostavno ‘odustajemo’, a za tebe, ovaj tjedan sliježeš ramenima. Radije ćete slegnuti ramenima nego isplakati jer se počinjete osjećati kao da se ništa neće promijeniti, a to je više nego vjerojatno povezano s poslom. Trudite se svim silama prihvatiti stvari onakvima kakve jesu, a vaša je perspektiva pogrešna; doći ćeš da prihvatiš, ali ćeš teško doći do toga.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2