Tarot horoskop proljetnog ekvinocija od 20. do 26. Marta 2023., za sve znakove zodijaka. Vrijeme je za drastične promjene, budite spremni…

Tarot horoskop proljetnog ekvinocija od 20. do 26. Marta 2023., za sve znakove zodijaka. Vrijeme je za drastične promjene, budite spremni…

17 ožujka, 2023 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Šestica pehara

Ovo je tjedan ispunjen dijeljenjem i prijateljstvom za vas. Možete očekivati da ćete se ovaj tjedan okupiti s prijateljima kako biste se osvrnuli na stara vremena i malo se zasluženo nasmijali. Razmjena vrijednih ideja bit će inspirativan dio tjedna jer će to biti pogodno za nove projekte i kreativne pothvate. Ovo također može biti povezano s obitelji i pozitivno.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Vitez štapova, obrnuto

Vijesti vam ovog tjedna dolaze na način koji nije očekivan. To nije loša vijest, sama po sebi, ali može vas zbuniti. Vjerojatnije je da je to povezano s poslom i moglo bi vam se pružiti prilika. Međutim, to nije ono što nužno želite da se dogodi. Slažete se s trenutnim stanjem i nova promjena možda nije ono što tražite.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: petica štapića, obrnuta

Možda ćete otkriti da vam ljutnja ubrzava tjedan jer se osjećate pomalo uznemireni ‘stvarima svijeta’. Osjećate se kao da svaki korak koji napravite vodi deset koraka unatrag, što je i frustrirajuće i ponižavajuće. Niste zadovoljni stanjem u svijetu, a određene vas teme stvarno ljute i naplaćuju, ali također se osjećate kao da ne možete govoriti jer se previše bojite otvoriti usta.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: as pentakla

Sve dok postoji jedan horoskopski znak koji preuzima nagradu, svi smo u dobroj formi. To bi bili vi, jer as pentakla je vjerojatno jedna od najboljih karata koje radni pojedinac može dobiti, a kao što svi znamo, ti radiš više od bilo koga. Očekujte povišicu, promaknuće ili neočekivani dobitak u novcu ovaj tjedan. Bingo!

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Dvojka pehara, obrnuto

Prijateljstva bi se ovog tjedna mogla srušiti na njihovu stranu, jer vi i prijatelj ne samo da se ne slažete oko nečega, već oboje pokazujete svoju stranu koja se ne sviđa onom drugom. Međutim, niste od onih koji tako lako puštaju prijateljstvo, a uz suosjećanje i dobar razgovor od srca do srca, moći ćete to prijateljstvo ponovno podići na noge.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Umjerenost

Bez obzira što se događa oko vas, možete biti cool. Možda iznutra izbezumljujete zbog nečega dramatičnog i možda besmislenog, ali ipak nećete ‘dopustiti da vas vide kako se znojite’. Ova karta djeluje kao vaš alter ego; nećete se pomaknuti, niti ćete se srušiti samo zato što se to od vas očekuje. Ostajete mirni pred olujom.

Stranice: 1 2