6 znakova koji su SRODNE DUŠE Bika!

6 znakova koji su SRODNE DUŠE Bika!

17 ožujka, 2023 0 By Admin

Kada Venera, planet ljubavi, ljepote i luksuza, vlada vašim horoskopskim znakom, sigurno ćete imati određene standarde za svog idealnog partnera. Naravno, vaša povijest spojeva može biti kraća od vašeg popisa obaveza, ali to je samo zato što ste prilično selektivni oko toga s kim izlazite.

Kada ste fiksni zemaljski znak poput Bika, radije ćete zauvijek čekati da se pojavi pravi nego gubiti vrijeme na nespojive utakmice. Nemojte se bojati dati ovim znakovima priliku. Prema astrologiji, ova tri horoskopska znaka su Bikova srodna duša.

“Bik je znak koji može otići s bilo čega, a veze nisu iznimka”. ” Možda imaju tendenciju da se drže ljudi koji nisu dobri za njih dulje nego što bi trebali, “obično iz potrebe za utjehom”. Dakle, Biku je potreban dugoročni partner koji je iskren, vjeran i stvarno želi stvoriti nešto skladno na duge staze.

Ovi znakovi također mogu imati koristi od malo spontanosti s vremena na vrijeme. Budući da je Bik fiksni znak, oni se obično drže rutine. Fleksibilan, promjenjiv znak može spriječiti da bik zaglavi na svom mjestu

 

1. Djevica (23. kolovoza — 22. rujna)

Kao i Bik, Djevica je zemljani znak, pa su vrlo praktični i pouzdani. Oni su također promjenjiv znak, tako da znaju kako ići uz tok. “Zemljani znakovi su graditelji i planeri među nama, tako da ova dva znaka mogu zajedno doseći nove visine”.

“Opet, Bik pruža tu stabilnost, dok je Djevica savitljiva, praktična i neće mirovati dok se ne postigne cilj.” Djevica je moćan horoskopski spoj koji obavlja stvari. Iako se spajanje dvaju zemaljskih znakova možda ne čini kao najzgodniji spoj, s ovo dvoje nije tako.

Djevice vole biti intimne i ne boje se isprobavati nove stvari u krevetu. Oni će znati kako zadržati svog senzualnog Bika sretnim – u spavaćoj sobi i izvan nje.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2