Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 19. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 19. mart

18 ožujka, 2023 0 By Admin

Ako nam nešto ide danas, onda je to Sunce u konjunkciji s Merkurom. Ovaj tranzit može nam podići raspoloženje i dovesti nas u pravo raspoloženje. Osjećamo se otvorenima za razgovore, ne obrambenim stavom i u biti spremni za svijet. Volimo život i osjećamo se dobro kada ga živimo. U ljubavi, neki od nas iskuse novu stranu svog romantičnog života, i osjećamo se ugodno, sigurno i zdravo.

Budući da je to tranzit Merkura, ne gubimo puno vremena na pretjerano razmišljanje ili pregovaranje. Puno smo zadovoljniji vjerovanjem u znalački osmijeh našeg romantičnog partnera umjesto da trošimo previše vremena na pregledavanje detalja. Kada planiramo nešto obaviti s našim voljenima, dogovori dolaze puno lakše nego u drugim slučajevima. Danas, više smo zainteresirani za ugodan provod nego za bilo što drugo. Srećom, upravo takvo iskustvo danas će doživjeti tri horoskopska znaka.

Jedna od najboljih prednosti Sunca u konjunkciji s Merkurom je da imamo visoko mišljenje o sebi i cijenimo svoje živote. Lako je dati sebe drugome kada nemamo osjećaj da nam život sve otima, a na ovaj datum, bit ćemo jedno sa svime što nam se nađe na putu. Osjećamo se nesmetano i bez pritiska da budemo bilo tko drugi osim onoga što jesmo. Slobodni smo dati ljubav na ovaj dan jer ona prirodno teče iz nas.

Tri horoskopska znaka koji imaju sreće u ljubavnom horoskopu 19. mart:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Primijetit ćete da na današnji dan, za vrijeme Sunca u konjunkciji s Merkurom, vaš partner dobro reagira na svaki vaš prijedlog. A ono što predlažete nije baš puno, što je razlog više da tako dobro prolazi. Ono što to implicira jest da, budući da tražite vrlo malo – i srećom – vaš partner može dati ono što želite jer je toliko navikao da zahtijevate više nego što on može dati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Tijekom Sunca u konjunkciji s Merkurom, shvatit ćete da je toliko toga što zahtijevate pretjerano dramatično i moguće čak i besmisleno; možete biti zadovoljni s manje, a to ne znači manje ‘stvari’, to znači manje ogorčenja i osuđivanja. Vaš slatki duševni mir otvara vrata većem razumijevanju između vas i vašeg današnjeg romantičnog partnera, Bika.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2