Horoskop za posljednju sedmicu sezone/vladavine Riba od 13. do 19. marta: Evo kome će se život ovih dana okrenuti naglavačke…

Horoskop za posljednju sedmicu sezone/vladavine Riba od 13. do 19. marta: Evo kome će se život ovih dana okrenuti naglavačke…

12 ožujka, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Osjećajući se posebno jakim, riješit ćete stari problem ili barem problem koji vas predugo muči. Osjećat ćete se vrlo dobro u vezi sa sobom i situacijom koju ste sami stvorili, i dok ćete većinu svog posla ovaj tjedan obavljati sami, vaši će napori završiti u korist članova obitelji i prijatelja.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Još jednom, vaš svijet je usredotočen na novac, osim tijekom ovog tjedna, vi ćete biti taj koji se smatra velikodušnim. Previše ste voljni slobodno trošiti i osjećat ćete veliku ljubav prema ljudima kojima kupujete darove. “Imam novac! Idemo ga potrošiti!” To si ti, ovaj tjedan.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Zbog odluka koje nisu donesene, mogli biste otkriti da ste na rubu gubitka velike prilike. Iako vam je teško odlučiti se, sada se morate malo usredotočiti. Iskoristite energiju Jupitera kako biste shvatili što trebate učiniti. Zaboravni ste, i iako to nije namjerno, moglo bi vas zbuniti tijekom tjedna. Baci se na to.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ovaj ste tjedan nekome drugom zauzeli mjesto i možda vam se neće svidjeti ovaj novi dogovor. Jako ste se trudili privući pozornost, a čini se da je netko drugi zauzeo vaše mjesto. Niste sigurni možete li skupiti poniznost da prihvatite da budete ‘drugi’, ali ovaj vam tjedan pokazuje da i vi trebate zagristi metak, kada je to potrebno.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ovaj tjedan plaćate za štetu koju ste nedavno napravili. Sigurno ste bili pod dojmom da biste se mogli samo tako izvući s nečim — kao što je… biti derište ili odrasla beba. Ovaj tjedan preokreće tvoj svijet na uho, i pokazuje ti da sve akcije izazivaju reakcije. Vidjet ćete štetu koju ste napravili dok vam se vraća tijekom ovog tjedna.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Možda ćete morati trpjeti poniženje da na vas viču na poslu, i iako ne možete podnijeti da vas ponovno ne poštuju, nećete se boriti za sebe. Ponijet ćeš svoje agresije kući i mučiti nevine ljude koji ti nisu ništa učinili. Ovo je loša navika koju nitko ne cijeni, a vi ćete je zdušno prakticirati tijekom tjedna.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2