Ako ste Bik, Djevica ili OVAJ znak, radujte se! Pred vama je sjajna sedmica i mnogi razlozi za sreću

Ako ste Bik, Djevica ili OVAJ znak, radujte se! Pred vama je sjajna sedmica i mnogi razlozi za sreću

12 ožujka, 2023 0 By Admin

Zodijačkim znakovima je dovoljno lako imati sjajan tjedan kada svoj tjedan započnete sa Suncem u trigonu Mjesec kao otvaračem. Ovaj tranzit stvara nam fantastično raspoloženje i optimističan pogled na sve što ćemo raditi u tjednu od 12. do 18. ožujka 2023. Kako ulazimo u Mjesec u Strijelcu, možemo uzeti svu tu super pozitivnu energiju i usmjeriti je na fokusiranje na nešto ambiciozno. S Mjesecom u trigonu s Jupiterom koji to podupire, možemo osjećati da smo predodređeni za postignuća.

Mjesečev trigon s Venerom daje nam do znanja da su naši ljubavni životi u dobrom stanju, a s Mjesecom u Jarcu koji nas uskoro slijedi, možemo uzeti u obzir ideju da naše romantične situacije nisu samo ljubavne, već su i realne. U tom smislu stječemo povjerenje u ljude s kojima smo. Povjerenje vlada tijekom ovog tjedna jer je zasluženo.

Ako se osjećamo kao da smo na iskušenju, to je zbog mnogih Neptunovih tranzita koji se pojavljuju. Međutim, svaki put kad Neptun bude u kvadratu, trigonu ili konjunkciji s drugim nebeskim tijelom, mi imamo koristi jer je to u biti planet koji nam ulijeva povjerenje.

S Venerom u Biku koja nam dolazi prema drugom dijelu tjedna, konačno se možemo opustiti u ljubavnom životu. Nema više straha, nema više nepovjerenja, nema više paranoje. Vrijeme je da se romantični partneri opuste i jednostavno uživaju u zajedničkom životu. I dok se približavamo s Mjesecom u Vodenjaku kao našom posljednjom stanicom, možemo se osjećati dobro u tjednima koji dolaze, jer smo konačno u miru sa svojim kućnim životom i poslovnim situacijama.

Tri horoskopska znaka sa sjajnim tjednim horoskopom od 13. do 19. marta su:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ovih ste dana bili u donekle pozitivnom nizu, a tijekom tjedna  govorit ćete stvari poput: “Brinuti se kao prevara” i “Oh, ne brinem se za novac …” Naučili ste sebe da je ideja o zabrinutosti gubitak vašeg dragocjenog vremena ovdje na zemlji, a budući da vas toliko podržavaju utjecajni tranziti tjedna, bit ćete živi primjer svog prosvijetljenog stanja um.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovaj tjedan vam donosi svaku priliku za brbljanje oko stvari koje ne možete kontrolirati. Ali vi, budući da ste Bik, svjedočit ćete onome što se događa oko vas. Vaš će stav utjecati i na druge jer će vidjeti da ako vi možete ostati mirni tijekom oluje, mogu i oni. Vi ste učitelj ovaj tjedan, bez obzira jeste li se prijavili za posao ili ne. I drago vam je znati da ćete pomagati drugima.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2