Horoskop za posljednju sedmicu sezone/vladavine Riba od 13. do 19. marta: Evo kome će se život ovih dana okrenuti naglavačke…

Horoskop za posljednju sedmicu sezone/vladavine Riba od 13. do 19. marta: Evo kome će se život ovih dana okrenuti naglavačke…

12 ožujka, 2023 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Noćne more vraćaju se i progone vas kroz tjedan, a možda se čak pitate zašto razmišljate o ‘onoj osobi’. I dok se osjećate nervozno i pomalo uzdrmani svojim snovima, pozvati ćete još više negativnosti što može završiti s velikim osjećajem tjeskobe i stresa. Morate se otresti osjećaja da je bilo što od ovoga važno koliko god vaš um čini; Nije važno.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Ovaj tjedan uglavnom je posvećen ispunjavanju vaših obaveza, a mnoge od njih se vrte oko obitelji. Možda se osjećate kao da vam je teško raditi ono što trebate, ali nema načina da se to zaobiđe. Vi ste skrbnik u ovom slučaju, i ako ne pomognete ovim ljudima, bit će bespomoćni. To je teret koji morate nositi i vi ćete to učiniti, bez obzira na to što osjećate u sebi.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

U prošlosti ste sebe zamišljali kao buntovnika; onaj koji se izvuče sa svime. Ovaj tjedan odrastaš; želite sudjelovati u marljivosti i poštovanju zakona jednostavno zato što ste shvatili da ste jedini koga zavaravate vi sami. Sada ste spremni učiniti ono što je potrebno, a ako to znači donošenje velikih financijskih odluka, ovaj tjedan nećete pobjeći.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se. To je vaš moto tjedna i dolazi vam kao oblik samoobrane. Osjećate se kao da ste izgubili svu kontrolu; vaša veza je na kamenu i gubite prijatelje lijevo i desno. Dakle, umjesto da plačete u svoje piće, odlučite se prepustiti toku. Možda niste svjesni kuda idete, ali to je bolje nego da se stalno svađate.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

A onda, postoje tjedni kao što je ovaj, u kojima se osjećate sretno i uspješno. Zdravi ste i veseli tijekom ovog tjedna, a bit ćete i prilično samozadovoljni. Osjećate se kao da imate cijeli svijet na raspolaganju, a osjećate se i kao da zaslužujete ovu dobrotu. Provest ćete tjedan sami, uživajući u svom bogatstvu. Dijeljenje bogatstva nije na vašem planu.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Pomagat ćete sebi u sekundama, trećinama i četvrtinama svega tijekom ovog tjedna, jer ste u vrlo samodestruktivnom i buntovničkom raspoloženju. Želite potrošiti previše, pojesti sve, iskušati svačije strpljenje…i hoćete. To je samo privremena faza, ali pokazat ćete ljudima u svom životu da i vi možete biti prilično sebični i egocentrični kada to želite.

Stranice: 1 2