Tri horoskopska znaka koji će konačno imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI LJUBAVNI HOROSKOP u sedmici od 13. do 19. marta

Tri horoskopska znaka koji će konačno imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI LJUBAVNI HOROSKOP u sedmici od 13. do 19. marta

12 ožujka, 2023 0 By Admin

Tri horoskopska znaka imaju ‘najsretnije u ljubavi’ tjedne horoskope koji počinju od ponedjeljka, 12. ožujka do nedjelje, 18. ožujka 2023. U ovom zadnjem tjednu Sunca u znaku Riba sigurno ćemo vidjeti neke situacije u ljubavi. Osjećamo se dobro s ljudima s kojima smo povezani i voljni smo ih razumjeti i voljeti takve kakvi jesu. S druge strane, naši sretni stavovi dopuštaju da nam se tok ljubavi vrati i otkrit ćemo da nekoliko astroloških tranzita podržava tijek same ljubavi.

Upravo na vrhu tjedna imamo Sunce u trigonu Mjesec, što je uvijek dobra stvar. Ovaj nas tranzit odmah postavlja kao pobjednike u našim umovima. A gdje drugdje postoji igra svijesti nego u našim umovima. Ako smo jaki i puni ljubavi u umu, onda smo jaki i puni ljubavi u svijetu. Brzo prelazimo u još pozitivnije stanje s Mjesečevom četvrtinom u Strijelcu i Mjesecom u trigonu s Jupiterom. To je kao slobodna volja optimizma, što je možda upravo ono što nam je liječnik naredio kad je sređivao naše ljubavne živote.

Mjesec u trigonu s Venerom osigurava da su naši romantični životi i zanimljivi i sigurni. A tri znaka zodijaka mogu otkriti da je njihova sposobnost komuniciranja najdubljih misli prilično laka ovog tjedna. Kada komuniciramo dobro i iskreno, kao što ćemo uz potporu Mjeseca u trigonu s Uranom, mogli bismo otkriti da ovaj tjedan postavlja ton za cijelu godinu u ljubavi i sigurnoj romansi.

3 znaka sa najboljim ljubavnim horoskopom u tjednu od 13. do 19. marta:

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ako vam nešto zamjeraju, onda su to nesporazumi u vašem ljubavnom životu, a na vašu sreću, ovaj tjedan izgleda da izostaje ovakvim sukobima. U dobrim ste odnosima s osobom s kojom ste romantični, i iako ste spremni biti u boljim odnosima, prilično ste zadovoljni kako su stvari ispale. Tijekom ovog tjedna,  otkrit ćete da sve treba malim koracima da stigne tamo gdje želite, ali da je dobar početak ipak inspirativan početak.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne pitate za svijet, ali po prvi put nakon dugo, dugo vremena, osjećate nadu u vezi s vašom vezom. Nije bio na rubu raspada, ali je počeo grebati sloj koji zovemo ‘dosada’, a ovaj tjedan ćete izbjegavati tu fazu kako biste se bolje upoznali i učinili nešto sa svojim novostečenim znanjem . Držite se!

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2