Ako ste Škorpija, Strijelac i OVAJ znak, ova nedelja, 12. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Škorpija, Strijelac i OVAJ znak, ova nedelja, 12. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

11 ožujka, 2023 0 By Admin

Venera je u Ovnu od sredine veljače, i iako to možda nije najromantičniji položaj za planet ljubavi, postaje strastvena u traženju onoga što najviše želi. Mars je u posljednja dva tjedna svog sedmomjesečnog boravka u Blizancima, gdje je vježbao strpljenje i pažljivo razmišljao o donošenju odluka.

Sada, dok se njih dvoje isprepliću, stvaraju atmosferu strasti, ljubavi i mogućnosti da uberu nagrade za prošle odluke i izbore.

Kako se njih dvoje ujedinjuju to je prilika da se osjećate zahvalni što ste odabrali kojim ćete romantičnim putem krenuti jer strpljenje se uvijek isplati.

Venera i Mars mogu pomoći u rješavanju svih nedavnih napetosti u odnosima i postaviti vas na kurs da dublje slijedite svoju istinu kako Mjesec prelazi u Škorpiona. Mjesec u Škorpionu traži transformaciju jer zna da je to ono što daje život.

Međutim, često, kao ljudi, promjena može biti zastrašujuća, ali kada prihvatite činjenicu da će ona uvijek biti u vašem najboljem interesu, tada počinjete uviđati da je najstrašnija stvar pokušaj opiranja promjeni u potpunosti. Danas čak može izgledati kao da stojite na mjestu za ono za što znate da je vaša istina i što vam najviše znači. Može vas natjerati da shvatite da će ljubav uvijek biti najbolji razlog za promjenu vašeg života.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 12. marta:

1. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Dopusti sebi da odeš dublje, Škorpione. Danas ćete početi osjećati učinke Saturnove nove ere u svom životu, označavajući koliko su stvari sada drugačije za vas. Da biste postavili pozornicu, Mjesec je u Škorpionu cijeli dan, pomažući vam da ostanete povezani sa svojim emocionalnim ja i prihvatite promjenjive vremenske crte oko sebe. To vam omogućuje da ostanete prisutniji u onome što vam svemir danas donosi.

Saturn u Ribama aktivira vaš sektor, koji upravlja predanošću, djecom, radošću, kreativnošću i samoizražavanjem. U isto vrijeme, Venera u Ovnu daje vam razmišljanje o temama vezanim uz zdravlje i vaše rutine, dok Mars u Blizancima završava svoju lekciju koja uključuje intimnost i transformaciju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovo je velika količina energije, ali sve je pozitivno, Škorpione. Morate imati na umu da kada se stvari mijenjaju, sve se mijenja, tako da se ne isplati opirati se tome.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2