Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 12. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 12. mart

11 ožujka, 2023 0 By Admin

S Mjesecom u Škorpionu na današnji dan tri horoskopska znaka imaju najviše sreće u ljubavi. Trebali bismo vidjeti mnogo ljudi koji dolaze u kontakt s intenzivnim osjećajima ljubavi i odanosti prema ljudima s kojima su u romantičnoj vezi. Ovo je vrlo dobar tranzit za objavu zaruka, kao i odlično vrijeme za parove da odluče, na ovaj ili onaj način, što bi trebali učiniti sa svojom budućnošću zajedno. Danas je u zraku osjećaj da ako se posvetimo tome i radimo to zajedno, možemo postići velike stvari.

Škorpion je uvijek predstavljao strast, i dok pretpostavljamo da to znači intimnost i romantiku, on se proteže na naš strastven pogled na sam život. Za vrijeme Mjeseca u Škorpionu, želimo biti jako uključeni. Želimo se pojaviti i neustrašivo dajemo do znanja ljudima koje volimo da ne odustajemo. Strast koju danas osjećamo dolazi u obliku samopoštovanja, a to je osjećaj sigurnosti koji nam omogućuje da budemo plemeniti i hrabri u društvu naših romantičnih partnera.

Postoji jedna stvar koja postaje očita nama i našim partnerima… Odani smo, ili smo ništa. Osjećamo da svojim partnerima moramo bezuvjetno vjerovati i dati im do znanja da tako mora biti. Za tri horoskopska znaka ovo je bezveze, a srećom, susrest ćemo se s partnerima koji osjećaju potpuno isto što i mi.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 12. marta:

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Vi i vaš partner osjećate se kao da ste sada spremni krenuti dalje s onim što vas čeka. Budući da se s tom osobom osjećate dovoljno sigurno, stvarno vam ne smeta što ne znate točno ‘što vas čeka’. Ali znate da ćete, za vrijeme Mjeseca u Škorpionu, to učiniti zajedno.

Vjerujete svojoj osobi i pokazali ste joj da ste ne samo posvećeni, nego jednako pouzdani kao i on. To mu znači sve jer možda dolazi iz sredine u kojoj je povjerenje ključ njegove sreće.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vas dvoje ćete se ovog dana osjećati vrlo ‘etablirano’, a buka svijeta i njegovi pritisci smetat će vam manje nego inače. Danas je dan zajedništva i romantičnog razumijevanja. S partnerom ćete se osjećati opušteno i kao kod kuće.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2