Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 13. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 13. mart

12 ožujka, 2023 0 By Admin

Na ovaj dan imamo tranzitnu Veneru u sekstilu Marsa na našoj strani. To znači da, za mnoge od nas, možemo riješiti stvari s ljudima koji nam najviše opterećuju živce.

I, kao što svi znamo, ti ljudi često mogu biti naši romantični partneri. Budući da je tranzit povoljan, ono što ga čini tako pozitivnim pokazat će se u tome kako prihvaćamo svoje partnere onakvima kakvi jesu. Ili kako ih želimo razumjeti jer ih, doista, jako volimo.

Dakle, danas smo donekle posvećeni naporima da imamo dobar život s osobom koju volimo i do koje nam je stalo. Svi znamo da možemo voljeti osobu i istovremeno je ne ‘sviđati’. I svatko tko je u romantičnoj vezi vjerojatno bi priznao da mu se taj osjećaj tu i tamo javlja. Snažna ruka Marsa nas podržava, a ova energija će nam pomoći da jasno vidimo. Pa umjesto da donosimo prebrze zaključke o tome što pretpostavljamo da naši partneri misle ili rade, odvojimo vrijeme da strateški razradimo stvari s njima u ime ljubavi .

Ovako radi Mars s Venerom; planiramo svoje poteze radije nego da prebrzo donosimo zaključke, i time vraćamo svoju moć radije nego da je damo. Tijekom sekstila Venere i Marsa, određeni znakovi zodijaka će spoznati da prava snaga leži u srži veze, koja je čvrsta poput stijene. Dobre komunikacijske vještine to omogućuju.

Tri znaka zodijaka koji će imati najviše sreće u ljubavi 13. marta:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Usvojili ste stav koji vjeruje da je briga lažno iskustvo i da više nije vrijedno vašeg vremena ili vaše energije previše razmišljati o stvarima koje će na kraju doći do svog kraja. Ako ste u prošlosti imali poremećaja u svojoj vezi, počeli ste vjerovati da, budući da ste još uvijek zajedno, ti poremećaji nisu bili vrijedni svoje brige, pa se sada prepuštate povjerenju i sreći.

Tijekom Venere u sekstilu s Marsom, snažno ćete se osjećati da ‘pustite stvari’. Ova vrsta opuštenog stava toliko će utjecati na vašeg partnera da neće osjećati pritisak da se uključi u brige.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Oboje uživate u energiji koja dolazi s Venere u sekstilu Marsa jer oboje želite lagan život. A jedini način da si osigurate ovakvu situaciju je otpuštanje brige i pritiska koji ste oboje stavili na sebe, bez naizgled ikakvog razloga.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2