Evo što se događa 10. marta sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog petka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 10. marta sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog petka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

9 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Slaba dnevna energija stvara osjećaj da ne možete točno odrediti kako se osjećate. Razumijete da se sve mijenja i pomiče, ali ovdje se radi o više od same dinamike odnosa koju je donio Puni Mjesec u Djevici.

Sa Saturnom koji je promijenio horoskopske znakove, prešao je s iznošenja svega na svjetlo na pretvaranje vaših snova u stvarnost. Glavna tema današnjice je autentičnost.

Stvarate novi život na temelju toga tko ste postali ili se čak odvojili od svega što niste bili. Nema razloga za požurivanje ove faze, pa čak i ako niste sigurni kako se osjećate, pronađite prihvaćanje čak iu tome.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Kad počnete shvaćati putovanje koje je pred vama, važno je dopustiti da se vaš način razmišljanja razvija. Umjesto da vidite samo ono što je pogrešno ili nelogične detalje, pokušajte vidjeti stvari iz perspektive Riba.

Pokušajte uvidjeti da je sve moguće, da postoji šira slika koju biste prvo mogli propustiti i da će na kraju, ako imate vjere, sve uvijek funkcionirati onako kako je suđeno.

Ovo je vrijeme zbližavanja, stapanja, umjesto razdvajanja ili dijeljenja. Tražite načine da unesete veće jedinstvo u svoj život i vjerujte da se sve događa za najveće dobro. Saturn će vas izazvati da pogledate svoj romantični život, omogućujući vam da rastete i pronađete više ljubavi i ispunjenja.

Stranice: 1 2