Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 10. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 10. mart

9 ožujka, 2023 0 By Admin

Atrologija predviđa sretan dan za tri horoskopska znaka kada su u pitanju ljubav i njihovi horoskopi. Ne bismo se trebali iznenaditi ako iznenada poželimo nešto riješiti sa svojim romantičnim partnerima. Današnji ljubavni horoskop za tri horoskopska znaka i njihova astrološka predviđanja dolaze iz tranzitnog Mjeseca u trigonu s Plutonom. Mjesečev trigon s Plutonom donosi sreću u ljubavi, a nama to ide na ruku.

Plutonova energija ponekad može biti problematična, ali kada je ovaj planet u formaciji trigona s Mjesecom, učinak na naše ljubavne horoskope donosi sreću. Produktivni smo u odnosima i želimo razgovarati o stvarima; želimo doći do zaključka. Orijentirani smo na rješenja tijekom Mjesečevog trigona s Plutonom, au ljubavi je to definitivno plus.

Također rado surađujemo sa sezonom Riba, koja uvijek griješi na strani pozitivnosti, pogotovo ako smo ljudi koji žele biti ljubazni i žele nastaviti biti ljubazni prema svojim partnerima. Danas zauzimamo koristan ‘stav’ koji dolazi uz tranzitni Mjesec u trigonu s Plutonom i dobro ga koristimo. To znači da komuniciramo ‘pošteno’ i bez skrivenog cilja. Danas je sve otvoreno i iskreno, a znate kako istina funkcionira: ona nas oslobađa.

Zahvaljujući Plutonovim učincima na ljubav, sloboda koju možemo osjetiti na ovaj dan tiče se toga kako želimo napredovati u našim romantičnim vezama. Ne želimo biti nitko osim sebe; želimo se moći slobodno izražavati bez straha od odbijanja.

Za određena tri horoskopska znaka za koje se predviđa da će imati sreće u ljubavnom horoskopu ovo je pravo oslobođenje, a to također znači da smo spremni prihvatiti svoje partnere, kao i sebe, onakvima kakvi jesmo. Tijekom Mjeseca u trigonu s Plutonom, možemo očekivati da ćemo izgladiti sve posljednje probleme s našim voljenima i nastaviti mirno dalje.

Tri horoskopska znaka sa horoskopom sreće u ljubavi 10. marta:

1. Ovan

Uvijek ste bili vrlo otvoreni prema potrebama i zahtjevima svog romantičnog partnera jer ste poštena osoba. A iako imate vlastitu listu zahtjeva, uvijek ste voljni saslušati svog partnera. Uvijek ste zabrinuti za njegovu sreću i iskreno mu želite pomoći. Znate da ako je sretan, onda ćete se vjerojatno osjećati opuštenije jednostavno biti u vezi s njim. A tijekom mjesečevog trigona s Plutonom, ako ima bilo kakvih problema koje treba riješiti, ovo je vrijeme da se spustite i uprljate ih.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Izrazite se i dajte svom partneru do znanja da gdje god da idete, on ima sigurno mjesto za ispričati svoju priču. Ova vas osoba privlači jer ima priču. Ne možete se zamarati s ljudima koje smatrate ‘dosadnima’, a osoba s kojom ste sve je samo ne. Današnji dan vam donosi sreću u ljubavi jer vas dvoje znate kamo ste krenuli…i sve je dobro.

Nastavak na sljedećoj strani….

Stranice: 1 2