Evo što se događa 10. marta sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog petka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 10. marta sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog petka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

9 ožujka, 2023 0 By Admin

Danas, dok Mjesec napušta Djevicu da bi ušao u Vagu, traži od vas da se nosite sa svime što je pred vama zbog čega sumnjate ili se bojite svoje veličine ili snova. Promjena je u detaljima — prtljazi koju pokupite iz života i vašoj unutarnjoj sumnji u sebe. Odnos Mjeseca prema Marsu u Blizancima nastavlja se tijekom tjedna, podsjećajući vas na izbore i ekspanzivnost vaših odluka. Ova energija mijenja vašu životnu putanju, ali promjena se ne može žuriti.

Postoji razlika između odugovlačenja poteza za koje znate da ćete morati učiniti i žurbe naprijed u promjenu jer vaš ego želi sve sada – a postoji i ravnoteža. Danas, ako se stvari počnu pomicati prema novome, dopustite to, ali ako donosi veće razmišljanje o onome kroz što ste prolazili, uzmite si vremena i za to.

Dok počinje novo poglavlje i era, možda ćete se osjećati kao da hodate između svjetova — ili čak života. Možda ćete vidjeti ono što je ispred vas, ali može potrajati nešto više vremena da dosegnete nego što ste isprva očekivali. Razumijevanje svrhe današnjeg dana omogućuje vam da pronađete unutarnji mir i novu energiju kako biste mogli dopustiti ovom novom energetskom valu da vas preplavi.

Ponekad nova energija pomaže u čišćenju, iscjeljenju i pripremi vas za ono što je pred vama. Dakle, danas, unatoč porivu da požurite naprijed i objavite stvari koje vam više ne trebaju, nema potrebe za žurbom s procesom. Za ova tri horoskopska znaka, dan je samo posao.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 10. marta su:

1. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Kako Mjesec danas prelazi u vaš horoskopski znak, mogli biste osjetiti snažniji poticaj reflektivne energije. Iskoristili ste šanse i prolazili kroz mnogo ozdravljenja u vezi s vašim romantičnim vezama, posebno konjunkcija između Jupitera i Venere koja završava danas.

Ali to ne znači da nema više za iscjeljivanje ili obradu. Danas dok Mjesec prelazi u vaš horoskopski znak naglašavajući vaše misli, potrebe i osjećaje, Saturn je sada prešao u Ribe, aktivirajući teme zdravlja i rutine.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Za vas se mnogo toga mijenja, ali da biste to u potpunosti prihvatili, morate biti sigurni da se ne držite starih strahova ili sumnji zbog onoga što se dogodilo. Dopustite sebi mir od stvarnog ostavljanja prošlosti iza sebe.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2