LJUBAVNI HOROSKOP za 15. Februar: Poslije SUZA DOLAZI SREĆA i početak jedne ljubavne priče…

LJUBAVNI HOROSKOP za 15. Februar: Poslije SUZA DOLAZI SREĆA i početak jedne ljubavne priče…

14 veljače, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Potrebno vam je da se oslonite na nekoga, a vaš partner vas ignorira već neko vrijeme. Želite samo malo romantičnih trenutaka sa osobom koju volite i to je sve. Kažite partneru kako se osjećate i partner će sigurno promijeniti svoj stav prema vama, jer je ljubav jača od svega.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Osoba kojoj ste dali svoje srce vas ne cijeni dovoljno i ne pokazuje da dijeli iste osjećaje kao vi. Morat ćete nešto poduzeti u vezi toga i to što prije. Ne trebate pored sebe osobu koja je tu tek radi reda, trebate nekoga tko će vas voljeti.

 

 

BLIZANCI

Veoma ugodan dan je pred vama, dan kada ćete biti zasuti nježnošću i ljubavnim osjećajima. Za to će se pobrinuti vaš partner i pružiti vam dan koji ćete dugo pamtiti. To je nešto što vam je trebalo da unesete malo promjena u vaš ljubavni život.

 

 

RAK

Danas ćete shvatiti koliko ste voljeni i to će vam biti drago. Pokušajte se odužiti partneru na idiličnoj atmosferi koju će vam pružiti tokom dana. Ljubav je ono što vas veže i lijepo je kada takvu ljubav pokazujete takvim gestama.

 

 

LAV

Slijedi vam zanimljiv dan na ljubavnom planu jer ćete upoznati osobu koja bi s vremenom mogla postati i više od prijatelja. Možda sada nećete biti toga svjesni, ali zvijezde vam predviđaju upravo takav scenarij.

 

 

DJEVICA

Jedna istina će danas izaći na vidjelo i to će vas iznenaditi. Nećete znati kako da se postavite prema tome jer će to bitno utjecati na vaš život. Kako god bilo, bolje je na vrijeme znati na čemu ste.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2