HOROSKOP RASTANKA u FEBRUARU: OVA 4 znaka će do kraja februara PREKINUTI LJUBAVNU VEZU, jer je njihova veza osuđena na propast…

HOROSKOP RASTANKA u FEBRUARU: OVA 4 znaka će do kraja februara PREKINUTI LJUBAVNU VEZU, jer je njihova veza osuđena na propast…

13 veljače, 2023 0 By Admin

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Pred nama je mjesec koji će biti prilično skup, pa čak i eksplozivan. Tijekom proteklih nekoliko mjeseci, Jupiter, planet ekspanzije i obilja, preselio se u vaš znak zajedno s asteroidom Juno koji upravlja brakovima i ugovorima.

Ovog mjeseca ovdje se okupljaju i Venera, planet ljubavi i Vesta, vladarica vašeg unutarnjeg svjetla. Pred kraj mjeseca, oko 22. i 23. veljače, i Mjesec će biti u vašem horoskopskom znaku, stvarajući stelij u Ovnu.

Stelij je skup od pet ili više planeta unutar znaka, stvarajući elektranu energije. Ovi planeti u vašem horoskopskom znaku znače da će vaš osjećaj sebe i individualnosti biti pojačan.

To je pozitivna stvar jer znači da idete više prema životu koji se temelji na vašoj istini. Ali to ne znači da će biti lako. Imate veću frustraciju, pa čak i ljutnju kada osjećate da ste potisnuti ili kontrolirani.

Ovog mjeseca s nekoliko planeta u vašem horoskopskom znaku koji vam pomažu da živite životom koji je autentičniji za vas, možda ćete imati kraći fitilj koji će vas konačno natjerati da dignete ruke i zauvijek odete. Možete samo pokušavati nešto popraviti toliko dugo dok konačno ne prihvatite da to jednostavno nije moguće.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Sve u vašem životu je oko proširenja ovog mjeseca. Glavne energije za mjesec koji je pred nama su Ovan, posebno sa stelijem koji će se tamo pojaviti oko 22., Ribe, pa čak i Vodenjak jer Merkur prelazi u ovaj znak u tjednima koji dolaze.

Ovo spaja sve aspekte sreće, karijere i prijatelja za vas, a ne previše romantike. To ne znači da ste ovaj mjesec osuđeni na propast u svojoj vezi, već samo da vam ona neće biti u fokusu.

Stellium u Ovnu događat će se u vašem društvenom sektoru, što će vas natjerati da poželite izaći, upoznati nove ljude i ponovno se zabaviti, pogotovo jer se činilo da je kraj 2022. mogao biti zabavniji za vas.

Venera i Sunce u Ribama pomoći će vam da se usredotočite na svoju karijeru, usklađujući svoje radnje sa svojim strastima kako bi vam pomogli da uistinu napredujete profesionalno i financijski u sljedećem mjesecu. A Merkur u Vodenjaku mijenja vaš fokus na budućnost, na istraživanje života, putovanja, pa čak i učenje nečeg novog. Ovo je super za vas, ali ne nužno i za vaš odnos.

Budući da će vaš fokus biti negdje drugdje, vaša veza neće biti vaš primarni fokus ovog mjeseca. Mars je prošli mjesec skrenuo izravno unutar vašeg horoskopskog znaka i nastavit će do kraja ožujka, što znači da se vraćate na teme iz rujna i listopada. Međutim, sada više ne mislite da ste vi problem ili da žrtvujete previše sebe da biste uspjeli.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2