Horoskopski znakovi koji čine LJUBAVNE PAROVE koji su NEKOMPATIBILNI (najnespojiviji) i NIKADA NEĆE USPJETI, a evo i zašto…

Horoskopski znakovi koji čine LJUBAVNE PAROVE koji su NEKOMPATIBILNI (najnespojiviji) i NIKADA NEĆE USPJETI, a evo i zašto…

14 veljače, 2023 0 By Admin

Ako ste se ikada zapitali zašto se jednostavno ne možete slagati s drugom osobom, čak i ako je ta osoba potpuni stranac, onda postoji velika vjerojatnost da je rođena pod horoskopskim znakom koji nije kompatibilan s vašim. I da, ovo je istina i vrlo stvarna stvar.

Znate kako je to – postoji onaj prijatelj od prijatelja koji je uvijek tu, uvijek nam se pridružuje. Znate da ćete ih viđati uvijek iznova i shvaćate da bi bilo jako lijepo kada biste se jednostavno mogli slagati s njim. Pa ipak, to se nikada ne događa.

Čak i kad pokušaš, postoji ta vibra. Možda je kemijski; možda negdje ti feromoni samo cure iz svojih pora i utječu na sve pogrešne načine na vas, i obrnuto. Ili možda nije hormonski; može biti astrološki.

Drugim riječima, možda imate kozmičku odbojnost prema nekim ljudima, i koliko god se trudili slagati, ta “stvar” uvijek vam smeta.

Dakle, što je ta “stvar”? To je nedostatak kompatibilnosti koji dolazi zajedno s onim što jeste, na temelju onoga što se događalo na nebu u vrijeme kada ste rođeni. Mi smo proizvodi prirode, a kozmički je svemir dio prirode jednako kao i nebo, drveće ili zrak.

To je kvantni svemir i sve utječe na sve ostalo – a to se odnosi i na nas, jer i mi utječemo na svemir. Što, kad ga spustimo na zemlju, znači da utječemo jedni na druge, a ponekad to znači da ozbiljno trljamo jedni druge na pogrešan način. Čudno je razmišljati o tome na ovaj način, ali možda smo unaprijed predodređeni za nekompatibilnost.

Dakle, koji su to znakovi zodijaka koji su nekompatibilni i koji su kozmički nesposobni za slaganje?

Ovan (21. ožujka – 19. travnja): Rak, Jarac, Vaga

Vjerojatno vam neće ići previše ako pokušavate uspostaviti pravu ljubavnu vezu s Rakom ili Jarcem. Njihova se energija jednostavno ne uklapa dobro s vašim vatrenim stavom i na kraju će vas razočarati ako im budete previše vjerovali.

Dok ste tamo, možda biste trebali izbjeći previše truda s Vagama, s obzirom da su one vaša polarna suprotnost, astrološki.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik (20. travnja – 20. svibnja): Lav, Vodenjak, Škorpion

Možda vam se čini da znate što radite kada je u pitanju romantični odnos s drugima, ali ako želite sebe poštedjeti bolova u srcu, kao i glavobolje, izbjegavajte one rođene u znakovima Lava i Vodenjaka.

I dok biste mogli dobiti nešto “vruće” sa Škorpionom, znajte da “vruće” nikada neće značiti kompatibilno.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2