Savršeno Valentinovo za vašeg muškarca, prema njegovom horoskopskom Venerinom znaku

Savršeno Valentinovo za vašeg muškarca, prema njegovom horoskopskom Venerinom znaku

13 veljače, 2023 0 By Admin

Ako imate problema pokušavajući shvatiti što učiniti za svog partnera za Valentinovo, mogli biste saznati gdje je Venera u njihovoj astrološkoj karti rođenja.

Venera je planet ljubavi, a vaš dragi će cijeniti da aktivirate njegov planet ljubavi.

Ovaj planet bi mogao biti bolji pokazatelj da vaše Valentinovo bude uspješnije od pukog poznavanja njihovog sunčevog znaka.

Za savršeno Valentinovo potrebno je aktivirati energiju Venere
Sunce je pokazatelj životne snage čovjeka. Ta je energija jaka jer predstavlja njihovu opću osobnost, poriv i pogled na život. Venera je pak jedan od najvažnijih planeta za privlačenje ljubavi u životu.

Aktiviranje energije Venere bitno je ako želimo da bilo koji odnos funkcionira jer je to jedan od njegovih obvezujućih aspekata.

Kako učiniti Valentinovo savršenim za muškarca, na temelju njegovog Venerinog znaka

1. Venera iz Ovna voli se igrati

Naivni aspekti ovog položaja i razumijevanje djetinjaste prirode vašeg ljubavnika potaknut će vas da budete nestašni na Valentinovo. Igranje videoigara, malo “budalasti” i hihotanje su u redu s njim. On će vam se pridružiti i tako dan biti veliki uspjeh.

 

2. Venera u Biku je malo ozbiljnija

Usrećit ćete ih tako što ćete im pokloniti nešto “sjajno”.

Bik voli kupovati stvari i ako ste darivatelj, nema druge Venere koja će vas više cijeniti. Njima ne nedostaje romantike, ali će im se onesvijestiti ako im nešto date!

 

3. Venera u Blizancima voli biti zaposlena

Dovoljno je zagonetan, ali na Valentinovo ćete imati prednost ako želite provesti dan s puno aktivnosti. Večera, kino i odlazak u najnoviji noćni klub sasvim mu odgovara.

Neće vam dosaditi, a vi ćete kasnije biti zadovoljni rezultatima.

 

4. Rak i Venera su kompatibilni

Rak i Venera idu ruku pod ruku jer se Mjesec, planet emocija, dobro slaže na Valentinovo. Apelirati na emocionalnu Veneru znači njegovati i biti vrlo pažljiv prema njemu danas. Obavezno je skuhati izvrstan obrok ili otići u lijep restoran.

Zagrljaji, poljupci i nježnost su dobrodošli.

 

5. Lav Venera voli dramu

Biti romantičan i vrlo pohvalan može vam donijeti velike koristi. Priznanje da je najveći (više nego inače) upravo je ono što je potrebno za sretno Valentinovo.

6. Venera u znaku Djevice

Nije siguran volite li ga stvarno, stvarno, stvarno, pa ga podsjetite na to uvijek iznova i iznova. Možda se ne čini da on to cijeni, ali cijeni na ovaj poseban dan. I čokolada je dobra!

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2