ŽENA JARAC -možda djeluje mirno, ali vrlo je SNAŽNA, UPORNA i BORBENA. Nikada se ne predaje i ne odustaje…

ŽENA JARAC -možda djeluje mirno, ali vrlo je SNAŽNA, UPORNA i BORBENA. Nikada se ne predaje i ne odustaje…

6 veljače, 2023 0 By Admin

Pod vladavinom Saturna, planeta granica, karmičkih lekcija i božanskog vremena, oni sa Sunčevim znakom Jarca rođeni su između 21. prosinca i 20. siječnja.

Poznat kao koza ili morska koza u astrologiji, ovaj zemaljski znak je također kardinalni znak, što znači da kontroliraju svoje živote na način da se osjećaju sigurnima. Za ženu Jarca, ona je glavna, voli rutinu i prizemljena je.

 

Žena Jarac: Pregled

Iako mnogi misle da su žene Jarci emocionalno zatvorene, hladne i dosadne, ove su dame daleko od toga. Budući da su od elementa Zemlje, skloni su biti pouzdani i disciplinirani, ali ostaju razumni i ambiciozni, vodeći naprijed kako bi postigli svoje ciljeve.

Unatoč njezinom stoicizmu i sklonosti pesimizmu kada se stvari ne događaju po planu, nevjerojatno su organizirane, u stanju su riješiti i najsloženije probleme, a zapravo imaju smisao za humor koji se krije iza svoje nepokolebljive vanjštine.

U ljubavi i u životu, ženama Jarac treba strpljenje i privrženost, unatoč stereotipima koji govore drugačije. Potrebno joj je vrijeme da se otvori drugima, ali nakon što zasluže njezino povjerenje, slobodno izražava svoje dragocjene misli i ideje.

 

Žena Jarac u ljubavi i vezama

Ne samo da žena Jarac ima visoke standarde u svojim odnosima, već se može činiti gotovo nemogućim da udvarač dobije njezino odobravanje. Ona odvaja vrijeme u pronalaženju partnera, radije čeka pravu osobu nego najpovoljniju. Ne riskira, bira siguran pristup i potencijalnoj vezi daje obilje introspekcije.

Jednom kada se žena Jarac počne zaljubljivati, odana je grešci. Dovraga, neće čak ni flertovati s drugim ljudima ako već ima partnera.

Ako u potpunosti vjeruje svom partneru, oni će doživjeti suosjećanje i emocije koje ona skriva duboko u sebi; zapravo, ona je nevjerojatno osjetljiva, pa je njezin idealni partner netko tko nadopunjuje ovu osobinu dok ima razumijevanja.

Međutim, unatoč svojoj odanosti, u dugotrajnim vezama može upasti u probleme u komunikaciji i praktičnosti. Žene Jarac obično su povučene i ravnodušne kada pokušavaju uspostaviti vezu, a iako su pouzdane, ne pristaju na kompromis, čak i ako to znači odlaganje svađe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Svaki potencijalni partner mora biti svjestan da ovaj horoskopski znak ima stroge granice i da se ne snalazi dobro s razočaranjem. Kada je u pitanju…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2