Ljubavna kompatibilnost ŠKORPIJE u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

Ljubavna kompatibilnost ŠKORPIJE u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

6 veljače, 2023 0 By Admin

Kao duboko emotivan i strastven znak, vaše idealno partnerstvo je s kolegom vodenim znakom koji može odgovarati vašoj intenzivnoj razini intimnosti. Osjetljivi vodeni znakovi poput Riba imaju dubinu da njeguju vašu dušu, dok će vas frustrirajući Vatreni tipovi poput Lava osjećati izvan kontrole.

 

Škorpion i Ovan

S takvom strašću u svakom od vaših znakova, čini se da bi Ovan i Škorpion bili dobar spoj. Oboje imate veliku snagu volje i hrabrosti, ali postoje razlike. S jakim emocijama se nosite tako što ih zadržavate. Ovnovi, s druge strane, imaju kraći fitilj i skloni su velikim eksplozijama i napadima nestrpljenja. Ovnova kratka narav i vaša ogorčena i ponekad neoprostiva osobnost mogu se pomiješati poput ulja i vode. Dobra vijest? Sav taj intenzitet za koji oboje osjećate da će izazvati usijanu želju … kada se ne borite.

 

Škorpion i Bik

Bik je siguran i pouzdan, a vi ćete biti sretni što imate nekoga tko je toliko pouzdan. Bikovi su vaš potpuno suprotan horoskopski znak, a u ovom slučaju suprotnosti se stvarno privlače. Dok se neki znakovi plaše vašim intenzivnim emocijama, ovaj znak voli biti na njihovoj strani. Vas dvoje se razmazite i uživaje. Međutim, između vas dvoje nisu sve srca i duge. Oboje želite prednost u vezi. Kada se neizbježno dogode borbe za moć, oboje ćete postati dostojni protivnici, a rezultirajući emocionalni slom neće biti lijep.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Škorpion i Blizanci

Dok je Blizanci fasciniran tragom vruće lave koja žubori, želite znati što pokreće vulkan. Pametni Blizanci cijene vašu žeđ za znanjem i uživat će u dijeljenju ideja i rasprava o problemima s vama… dok ne shvate da nikada neće pobijediti. Nije da ste pametniji, nego da ne odgovaraju vašem intenzitetu. Zapravo, možete ih dovraga prestrašiti. Možda ste samo preozbiljni za poletne Blizance, a oni bi mogli biti previše koketni za ljubomornog Škorpiona. Učiniti ovaj odnos uspješnim neće biti lako.

Škorpion i Rak

Škorpion i Rak su oboje emocionalni vodeni znakovi, ali vi ste skloni zadržati svoje osjećaje iz različitih razloga. Znate da su vaše emocije snažne i intenzivne i svjesno ih stišate kako ne biste uplašili ljude. Rakovi, s druge strane, zadržavaju svoje osjećaje za sebe jer se boje da ih drugi neće voljeti ako znaju previše. Ako možete zadobiti povjerenje Rakova, oni će se osjećati ugodnije otvoriti. Jedno je sigurno: ovo neće biti kratkotrajna afera.

 

Škorpion i Lav

Lavovi su otvoreni i blještavi, često privlače pozornost s manje upadljivih znakova. Želite da vas poštuju i priznaju zbog svojih postignuća, a ako vam Lav ukrade pažnju, bit će vam to nepodnošljivo. Škorpion i Lav su oboje fiksni znakovi, što znači da oboje možete biti tvrdoglavi kada to želite – a često to činite. Ovo nije nemoguć odnos, ali će zahtijevati puno kompromisa i prihvaćanja s obje strane. Ako to uspijete, oboje ćete biti nagrađeni partnerom pun ljubavi, odanim koji je u tome na duge staze.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2