Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 7. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 7. februar

6 veljače, 2023 0 By Admin

Ne bi bilo teško imati sreće u ljubavi na ovaj dan, ali morali biste imati određenu količinu živaca i izdržljivosti da pregurate dan da zaključite da imate sreće.

Vaša sreća ne dolazi u obliku očitih radnji ili izjava; današnja sreća više je spoznaja koja pogodi, a kad pogodi, osjeća se kao da ste dobili na lutriji.

Naš Mjesec je danas pun i nalazi se u horoskopskom znaku Lava, što bi moglo značiti da ćemo se čvrsto suočiti s nedaćama. U iskušenju smo pokleknuti pod pritiskom, ali ljubav u našim životima nas štedi i podiže.

Otkrit ćemo da ako nas nevolja traži možemo se osloniti na svoje romantične partnere koji će nam pomoći da se nosimo s njima. Upravo u toj pouzdanosti vidimo koliko smo sretni.

Pun Mjesec u Lavu uzburkava naš ego; danas, to nije loše. Usred onoga što se čini kao besmislena hrpa gnjavaže, možemo ili popustiti i izgubiti razum ili prihvatiti činjenicu da imamo nekoga tko stoji uz nas, dajući nam do znanja da što god da je to što moramo proći, oni će biti tamo s nama.

Sreća dolazi iz spoznaje da smo danas sigurni u svojim odnosima. A sa snagom Punog Mjeseca u Lavu i ljubavlju dobre osobe, zajamčen nam je izlazak iz našeg problematičnog dana.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 7. februara:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Danas ste možda više zabrinuti oko nečega što trebate učiniti; zapravo, možete nešto propustiti samo zato što ste zaokupljeni.

Ono što ćete danas vidjeti je da je vaš romantični partner pažljiviji nego inače, a to je zato što danas hvata vaše ‘raspršene’ ludorije, a budući da ste Blizanac, to je samo po sebi. Zaokupljeni ste, zbog čega vam je partnerov laserski fokus danas od velike pomoći.

A budući da se iskreno želite osjećati bistre glave i sposobnima ostvariti svoje ciljeve, poslušat ćete što vaš partner govori i pomoći vam da shvatite stvari.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Dio vas koji želi slušati i učiti penje se na vrh zbog Punog Mjeseca u Lavu. Dobivate kozmičku pomoć; Blizanci su otvoreni za to i doživljavaju ljubav.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2