Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 7. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 7. februar

6 veljače, 2023 0 By Admin

2. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Današnji Pun Mjesec u Lavu donosi vam informaciju koja vam izmami osmijeh, a to je, naravno, da vaš romantični partner želi da znate da je sada spreman ići takoreći na daljinu, a ovaj iskaz privrženosti vas veseli. Još uvijek odlučujete želite li ići daleko s njim, ali znate da on to želi barem vam daje mogućnost.

Dan se općenito čini dobrim i opuštenim, a iako vam partner priznaje toliku ljubav, vi to shvaćate mirno, prepoznajući njegovu pozitivnost bez preterivanja.

Volite svoju osobu i ona vas danas čini sretnim, a vaš ego se osjeća sigurnim, zahvaljujući Punom Mjesecu u Lavu. Ali, uistinu, najbolji dio današnjeg dana, u ljubavi, je to što osjećate da sada imate izbor; možete ‘ići na daljinu’ sa svojim partnerom ako želite ili možete pričekati neko vrijeme. U svakom slučaju, odluka je vaša i vama se sviđa.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Posljednjih nekoliko dana bili ste na ivici i konačno vam današnji dan donosi malo mira. Mir dolazi iz dodira punog ljubavi i stava koji vam pomaže, a koje vam predstavlja osoba koju najviše volite, vaš romantični partner.

Za vrijeme punog Mjeseca u Lavu primijetit ćete da vam se partner čini još posvećenijim nego inače i da iz nekog razloga ostavlja po strani sve što želi učiniti kako bi vas mogao voditi ili vam pomoći s onim što radite. Osjećaju da vam nije lako i žele biti uz vas.

Želi vas obasjati poput Punog Mjeseca u Lavu; možda je to njegov ego ili želi biti vaš broj jedan u svemu. Ako ništa drugo, danas će se jako potruditi da vam pokaže što mu značite, Ribe. Sretni ste.

Stranice: 1 2