Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 6. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 6. februar

5 veljače, 2023 0 By Admin

2. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Na današnji dan primijetit ćete da sve što radite ima ‘otkačenu’ vibru, što znači da ništa nije preozbiljno i da je sve privlačno. Danas je za zabavu i lakoću postojanja, a otkrit ćete da ste na ovaj dan sretni. Možete voditi izuzetno zanimljive razgovore s osobom koju volite i obožavate.

Sada, možda ste imali neke dobre stvari u prošlosti, ali današnji tranzit, Mjesec u trigonu Jupiter, promiče ‘zanimljive’ rasprave o temama, a na neki način, to je upravo ono što je vašoj romantičnoj vezi bilo prijeko potrebno.

Slažete se i sve je dobro; bez brige oko toga, ali sama romansa se morala donekle proširiti, a to je ono što Jupiter radi: on donosi ekspanziju. Od danas ćete otići osjećajući se bogati ljubavlju i obilni srećom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Možda ste vrlo intenzivna osoba i prilično ‘strog’ romantični partner, ali to ne znači da niste otvoreni za nove ideje ili dobar izazov koji postavlja vaš romantični partner.

Vjerujete u monogamiju i vjernost, ali ne smatrate da je išta od toga zabranjeno. Unutar ‘ograničenja’ odnosa u kojem se sada nalazite, možete biti slobodni koliko god je to ljudski moguće.

Na današnji dan za vrijeme Mjeseca u trigonu s Jupiterom, znat ćete s velikom sigurnošću da će sve što sada podijelite s tom osobom postati još bolje.

Znate kako voditi svoj život, a osoba s kojom ste se složila s vama jer ste davno pristali na ovakav način života i budući da ste mu dali pristojnu priliku, sav vaš ljubavni trud sada se isplaćuje isključeno. Današnji dan Vama i Vašoj voljenoj osobi donosi ljepotu, mir i zajedništvo.

Stranice: 1 2