Evo što se događa 6. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog ponedeljak imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 6. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog ponedeljak imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

5 veljače, 2023 0 By Admin

Pun Mjesec u Lavu donosi veću svijest o tome na što ne djelujete unutar svog života, bilo da je to povezano s vašim emocijama ili samo nečim što želite.

Pod Lavovom energijom bit ćete privučeni da iskoristite unutarnju hrabrost potrebnu da počnete živjeti svoj život za sebe umjesto da brinete što bi netko mogao reći.

Ako su vaše odluke usredotočene na pokušaj izbjegavanja mišljenja ili misli drugih, tada ne prihvaćate svoju istinu niti živite za sebe.

U godinu dana, to je sve o preuzimanju iscjeljenja koje ste učinili i implementaciji u svoj život; ovo je veliki korak.

Ne mora vrištati, već se može učiniti u tišini.

Povjerenje ne mora biti glasno; samo se mora vjerovati, a upravo o tome govori ovaj Puni Mjesec u Lavu.

Venera i Mars, nebeski ljubavnici, obračunavaju se jedno s drugim danas i sutra, unoseći element romantike u ovaj lunarni događaj.

Venera vlada ljubavlju i vezama, dok Mars vlada strašću i intimnošću.

Kada se ovo dvoje sretnu, to donosi teme unutar vašeg ljubavnog života ili veze s kojima se morate pozabaviti da biste krenuli naprijed.

Postoji velika doza hrabrosti koju ćete morati iskoristiti da biste to ostvarili, a uz Uranov utjecaj znači da su dramatične promjene na stolu kao mogućnost.

Sutrašnji dan može donijeti više plodonosnih točaka. Ali današnji dan počinje postavljati pozornicu, probuditi vas iz vašeg samozadovoljstva i osigurati da, posebno kada je u pitanju vaš romantični život, donosite odluke umjesto sebe. I ni za koga drugog.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 6. februara:

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Pun Mjesec u vašem horoskopskom znaku je svijetla točka za vas ovog mjeseca, jer će vam pomoći da napredujete na sve načine koje trebate. Venera u Ribama aktivira teme transformacije i intimnosti, dok Mars u Blizancima utječe na vaš društveni krug i na to s kim se okružujete.

Uran, trenutno u Biku, pomiče stvari u novom smjeru kada je u pitanju vaša karijera. A tu je i Mjesec unutar dijela vašeg života koji se bavi onim što trebate i želite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Može postojati situacija u kojoj ćete se možda morati odvojiti od onih koji ne razumiju vaše izbore da biste dobili intimnost za kojom žudite. Možda postoji i profesionalni potez koji bi mogao omogućiti više ljubavi. Vrijeme je da prestanete igrati male i krenete velikim koracima.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2