OVA 4 znaka će raskinuti ljubavnu vezu tokom sedmice koja nam dolazi, od 6. do 12. februara. Neke veze su osuđene na propast!

OVA 4 znaka će raskinuti ljubavnu vezu tokom sedmice koja nam dolazi, od 6. do 12. februara. Neke veze su osuđene na propast!

5 veljače, 2023 0 By Admin

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Asteroid Vesta pridružuje se Jupiteru i Junoni u vašem horoskopskom znaku ovog tjedna, pojačavajući odraz i želje vašeg unutarnjeg ja. Suđeno vam je da prolazite kroz razdoblje ekspanzije u svom životu, ali prvo morate raščistiti prostor u njemu. Postoji odnos unutar vašeg života koji vas udaljava od rasta za koji se nadate da ćete postići i od tog vas autentičnog.

To je onaj u koji su uključene mnoge lekcije i koji ste prvo morali naučiti prije nego što ste mogli vidjeti stvari. Možda ih još učite, ali to ne znači da nije vrijeme da kažete ono što već znate.

Kako se budete približavali steliju Ovna 22. februara, osjećat ćete se snažnije, jasnije i sigurnije u izražavanju sebe i svojih potreba.

Često balansirate između pretjerane impulzivnosti i odgađanja dok pokušavate pretjerano ispraviti. Razlika između usmjerenosti i impulzivnosti je plan koji imate. Plan opravdava čak i ono što se može činiti kao brzopleta ili iznenadna odluka.

Čak i ako toga još niste bili svjesni, planirali ste i razmišljali o tome kakav bi život bio da je krenuo drugim putem. Ovo je tjedan da počnete vjerovati svojoj nutrini i dopustite sebi da prijeđete u više akcijsku fazu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Merkur je planet koji vlada umom i komunikacijom. Ovisno o Merkurovom horoskopskom znaku, mijenja se način na koji razmišljate o stvarima, pa čak i način na koji komunicirate.

Ovaj tjedan Merkur prelazi u horoskopski znak Vodenjaka, koji upravlja tajnama, podsviješću, pa čak i onim osjećajima ili istinama koje izbjegavate. Vodeni ste horoskopski znak, horoskopski znak koji je preosjetljiv, lako ga je povrijediti i koji često radije nosi ružičaste naočale nego vidi istinu oko sebe. Ali tijekom ove faze Merkura u Vodenjaku morat ćete razgovarati o svemu.

S Merkurom u dijelu vašeg života koji ste skloni izbjegavati ili čak koji upravlja tajnama koje drugi skrivaju od vas, vrijeme je da se sazna ono što se dogodilo u sjeni.

Tijekom tog vremena saznat ćete istinu o svojoj vezi i partneru. Ono što se nekada činilo kao da je neizvjesno ili da se moglo vidjeti u sivoj zoni, sada će biti toliko očito da se morate pozabaviti time. Ova veza je prekinuta u decembru 2022.

Tijekom tog vremena razmišljali ste o tome u koju istinu vjerujete i čak o tome što učiniti s njom kada se osjećate sigurnima. Nikada nije lako prekinuti vezu, ali ako se dogodi jer je istina skrivena od vas, to je nešto na čemu morate biti zahvalni.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2