LJUBAV U NAJAVI!!! Vaga i OVAJ znak se vraćaju BIVŠOJ LJUBAVI, a OVAJ znak će započeti pravu LJUBAVNU BAJKU!/

LJUBAV U NAJAVI!!! Vaga i OVAJ znak se vraćaju BIVŠOJ LJUBAVI, a OVAJ znak će započeti pravu LJUBAVNU BAJKU!/

31 siječnja, 2023 0 By Admin

VAGA:

Malo tko pati zbog ljubavi kao vi. Ljubav je vama snaga i pokretač svega. Smisao života i smisao sreće. Bez ljubavi sreća ne može biti potpuna. Da je sve drugo u savršenom redu, ako nedostaje ljubav, sreća nije i ne može biti potpuna. Vaš znak zodijaka tijekom proteklog vremena nije previše imao sreće u ljubavi.

Položaj planeta nije bilo naklonjem vašem znaku. Vaše srce je ostalo povrijeđeno, ranjeno i slomljeno. Bol nije prošla, samo je postala podnošljivija kako vrijeme odmiče. Iako sada ni ne slutite i ne vjerujete da je to moguće, ali vaše srce će ponovo kucati u ritmu ljubavi.

Iako možda sada smatrate da ne postoji nikakva šansa da date drugu priliku bivšem partneru, život će vam uskoro pokazati da griješite. U život će vam se vratiti bivša ljubav. S kajanjem će vam pristupiti i tražiti da prihvatite ispriku.Bit će svijestan nepravde i bola koju vam je prouzročio.

Molit će vas za još jednu šansu da date vašoj ljubavi i zajedničkoj sreći i budućnosti. U vrlo skoroj budućnosti vi ćete se ponovo naći u zagrljaju bivše ljubavi.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Iako će biti prisutan strah da vas opet ne povrijedi, vrijeme će pokazati da niste pogriješili što ste pružili još jednu šansu za zajedničku sreću.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2