LJUBAV U NAJAVI!!! Vaga i OVAJ znak se vraćaju BIVŠOJ LJUBAVI, a OVAJ znak će započeti pravu LJUBAVNU BAJKU!/

LJUBAV U NAJAVI!!! Vaga i OVAJ znak se vraćaju BIVŠOJ LJUBAVI, a OVAJ znak će započeti pravu LJUBAVNU BAJKU!/

31 siječnja, 2023 0 By Admin

RAK:

Bez obzira što ste nemirnog duha i vječito u pokretu i što ste na neki način tragali za novom ljubavi da lakše prebolite staru ljubav, niste u tome uspjeli. Ako bi vas netko na kratko i zainteresirao, počeli bi tražiti sličnosti sa bivšom ljubavi, ali ne bi ih pronašli i vaš interes bi splasnuo. Koliko se god trudite da zaboravite bivšu ljubav i krenete dalje, ne uspjevate.

Pred očima vidite samo jednu osobu, a to je vaša bivša ljubav. Bol ne prolazi, a najjača je u kasnim satima. Najveća želja i potreba se upravo javlja u kasnim večernjim i noćnim satima. Ah, taj ponos. Da nije ponosa, već bi vi odavno našli put do svoje ljubavi, ali ponos uvijek pobijedi. Lakše vam je patiti nego pogaziti ponos. Možda nije samo o ponosu riječ.

Kada bi bili sigurni da ste i dalje voljeni, već bi pronašli put i način do svoje bivše ljubavi, ali u to niste sigurni. Ponekad mislite da ste voljeni i dalje, a onda se sjetite neke situacije koja vas ponovo spusti na dno i sami sebe ubjedite da ipak niste voljeni. Ali zato, očekujte neočekivano. Ipak niste bili u pravu, ipak ste voljeni i dalje.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Vaša bivša ljubav će vas već u vrlo bliskoj budućnosti posjetiti i priznati koliko joj nedostajete. Vaše srce će opet kucati u ritmu ljubavi. Vi ćete ponovo naći sreću sa svojim bivšim partnerom, ali sreću u pravom smislu. Vaše emocije su prejake i vi ipak ne možete jedno bez drugog.

 

STRIJELAC:

Vaša prošlost je bolna kada je o ljubavi riječ. Toliko vam je tuge nanijela da gotovo da ste prestali vjerovati u ljubav, u onu pravu istinsku ljubav koja se temelji isključivo na emocijama. Ljubav nije ispunjavala vaša očekivanja. Nije vam donosila ono što ste željeli i htjeli.

Ako i je, nije u potpunosti. U srcu vam je ipak osoba koja vas je jako povrijedila. Bez obzira na svu bol koju vam je nanijela, vi i dalje volite.Ne želite, ali volite. Želite krenuti dalje, ali ne možete. Pokušate, ali ne uspijete. U svemu tome polako gubite sebe.

U drugima tražite bivšeg partnera. Ne dozvoljavate drugima da vam priđu preblizu. Ako je vaša želja da se pomirite sa bivšim partnerom, kako stvari stoje, to se ipak neče dogoditi. Ali, život uvijek iznenadi. Najčešće onda kada se najmanje nadamo.

Da, stara je to izreka, ali nevjerojatno točna.Život za vas ima velike planove. Život je odlučio da vaše srce kuca opet u ritmu ljubavi. U vašem životu uskoro će se pojaviti divna osoba. Neće to biti ljubav na prvi pogled, no ta osoba će vas svakim danom sve više privlačiti,a s vremenom ćete razviti duboke emocije.

Imat ćete dosta sličnosti, a samim time i puno zajedničkih tema. Uživat ćete u zajedničkom provedenom vremenu.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

S tom osobom pronaći ćete sreću i započeti ljubavnu vezu. Vaše srce više neće patiti nego će biti sretno.

Stranice: 1 2