Vodoliju će POVRIJEDITI bliska osoba, Djevica će početi VJEROVATI u SREĆU, a ovom znaku počinju PREKRASNI DANI!

Vodoliju će POVRIJEDITI bliska osoba, Djevica će početi VJEROVATI u SREĆU, a ovom znaku počinju PREKRASNI DANI!

31 siječnja, 2023 0 By Admin 2

VODOLIJA

Predstoji vam period u kojem će istina izaći na vidjelo. Istina će za vas biti razočaravajuća, jer ćete se jako razočarati u jednu vama blisku osobu. Ta osoba će vas jako povrijediti i patit ćete dugo zbog toga, a ništa nećete moći napraviti jer ništa od vas neće zavisiti.

Bit ćete bespomoćni i nemoćni da bilo šta učinite po tom pitanju. Postupci te osobe će vas jako iznenaditi i nećete moći vjerovati da ste to zaslužili.Oduvijek ste prema toj osobi nastupali sa ljubavlju i pažnjom, uvijek ste se nalazili pri ruci kad je god što trebalo učiniti.

Zato će vam postupci te osobe biti skroz nerazumljivi i bit će to neugodno iznenađenje za vas. Razočarenje će biti tim veće kada shvatite da ta osoba više ne želi nikakvu komunikaciju sa vama, tako da nećete znati o čemu se zapravo radi.

Morat ćete s vremenom shvatiti da vi niste ništa pogrešno učinili i krivica nije na vama. Svu krivnju za takvo stanje morat će preuzeti ta osoba, a vi se ne trebate osjećati krivcem ni za što.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Pustite da vrijeme zaliječi rane i nastavite sa svojim životom, a ako će se netko kajati, to će biti upravo osoba koja vas je tako povrijedila.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2