LJUBAVNI HOROSKOP CIGANSKIM KARTAMA za FEBRUAR: Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, spremite se na OSTVARENJENJE LJUBAVNIH SNOVA!

LJUBAVNI HOROSKOP CIGANSKIM KARTAMA za FEBRUAR: Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, spremite se na OSTVARENJENJE LJUBAVNIH SNOVA!

29 siječnja, 2023 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Velike stvari će se dogoditi ovog mjeseca za vas u vašem znaku za samo nekoliko tjedana.

Za vas je posljednjih nekoliko mjeseci donijelo pitanje stabilnosti vaših veza i što vam to uopće znači.

Postojale su prilike da rastete, kao i da dopustite da se vaša perspektiva promijeni kako biste uključili više potreba vaših partnera u vezu.

Ovog mjeseca razmislite krupno, bilo da se radi o zarukama, zajedničkom useljenju ili samo konačno izgovorite riječi o tome kako se osjećate, vrijeme je da premjestite stvari na sljedeću razinu.

 

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Razmislite da se vratite sebi ovog mjeseca. Nakon razdoblja od toliko testiranja i lekcija, vrijeme je da sebe stavite na prvo mjesto.

To također znači da možete otpustiti one odnose koji se jednostavno nisu mogli manifestirati na načine na koje ste se nadali.

Bolje je pustiti se sada, nego se držati i propustiti nove prilike iz svemira.

Uvijek je pomalo zastrašujuće odustati od sna koji smo imali za sebe i kako smo mislili da će život teći, ali moramo to učiniti kako bismo napravili mjesta za ono što (i tko) pokušava pronaći.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Ovo bi vam trebao biti emocionalno stabilniji mjesec. Uz toliko energije zraka prošlog mjeseca i retrogradnih planeta, bilo je teško pratiti što uopće osjećate i vjerojatno ste na kraju bili preplavljeni.

Ako ste nedavno napravili korak unatrag u svojim odnosima, sada je vrijeme da ponovno uložite sebe i svoju energiju u svog partnera.

Ali to ne znači da se trebate vratiti na staro. Zadržite fokus na sebi i svojim potrebama, ne pokušavajte pretjerano kompenzirati ili ćete se iscrpiti. Zapamtite da i vi zaslužujete vrijeme, ljubav i pažnju.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Ljubavni horoskop: Od vas se traži da pristupite ljubavi i odnosima na potpuno nov način upravo sada.

To znači gledati preko površne ili čak površine i vidjeti temeljnu vrijednost i povezanost s osobom.

Veza o kojoj ste oduvijek sanjali može biti s osobom o kojoj nikada prije niste razmišljali.

Budite spremni napustiti savršenu vezu kako biste mogli imati onu koja je namijenjena vama.

Nikada nije bitno kako veza izgleda izvana, nego kako se osjećati iznutra, neka ovaj ideal bude onaj koji postavlja temu za vas da idete naprijed u ljubavi.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Kada liječimo sebe, liječimo i one koje volimo. Ne obrnuto.

Vaši su odnosi u posljednje vrijeme toliko potaknuli na vas da je bilo lako usredotočiti se na drugu osobu i pokušati joj pomoći. Međutim, ovaj mjesec dobivate podsjećanje da vam se vratite.

Iako vaš partner možda prolazi kroz neke svoje teške trenutke, to ne znači da ste vi odgovorni da ih popravite.

Usredotočite se na to da postanete jači i to će zauzvrat utjecati na vaš odnos. Svi imamo rane; samo želimo biti sigurni da ljubav nije pomagalo za pravi posao.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Ljubavni horoskop: Sada kada ste odabrali sebe, možete vidjeti kakav je osjećaj kada vas drugi odabere. Ne brinite ako vam ovo u početku bude izazovno.

Nakon što ste se upustili u jednostranu vezu predugo, kada netko zapravo ulaže energiju u vas i stvori taj siguran i siguran prostor može se osjećati neodoljivo.

Ali ne dopustite sebi da zaboravite da je to bila svrha cijelog posla koji ste radili i što ste željeli od ljubavi.

Pokušajte ne dopustiti da vas osjećaji primanja natjeraju da odgurnete nešto što vam je namijenjeno. Pobrinite se da ostanete u svojoj istini, sa što više spuštenih zidova i prenesite svoje osjećaje. Ovo će učiniti svu razliku naprijed.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2