OVAN – FEBRUAR će biti mjesec VELIKIH LJUBAVNIH i POSLOVNIH PROMJENA i evo šta još…

OVAN – FEBRUAR će biti mjesec VELIKIH LJUBAVNIH i POSLOVNIH PROMJENA i evo šta još…

28 siječnja, 2023 0 By Admin

Precizan, opširan i detaljan horoskop za mjesec FEBRUAR za OVNA. Što su vam zvijezde namijenile…

Dragi Ovnovi, donosimo vam mjesečni horoskop za mjesec Februar. Saznajte što vam zvijezde prognoziraju na planu ljubavi, posla i zdravlja…

LJUBAV:

U vezi:

Kad je ljubav u pitanju, sam početak mjeseca učvrstit će vaše odnose i vladat će sklad i mir. Provodit ćete više vremena  skupa nego što to inače radite, a to će pridonijeti vašem međusobnom zbližavanju. To vam je i bilo potrebno, jer ste se počeli prilično udaljavati, a komunikacija vam je bila svedena na ono osnovno.

Međutim, oko 17-tog u mjesecu će doći do zategnutih odnosa. Netko ili nešto  će unijeti nemir u vaš odnos. Takav period potrajat će nekoliko dana, no ništa što bi moglo jače i ozbiljnije ugroziti vaš odnos.

Period do kraja mjeseca donijet će vam lijepe zajedničke trenutke. Što se ljubavi i ljubavnih odnosa tiče, mjesec će vam pogodovati ako zanemarimo male i sitne turbulencije. Daleko više razloga za sreću ćete imati nego za tugu i nemir.

 

SLOBODNI:

Vi volite svoju slobodu i već ste se navikli na takav ritam života. Teško pronalazite nekoga tko bi vas mogao osvojit do te mjere da poželite nešto više. Vi ćete između 21 i 24-tog u mjesecu upoznati jednu osobu sa kojom ćete ubrzo započeti nekakvu ljubavu vezu. Taj odnos i…

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Taj odnos i ta veza vas neće ni malo ispunjavati i vi ćete vrlo brzo prekinuti taj odnos. Iako čeznete za ljubavi, teško opstajete dugo uz nekoga.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2